Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...
shop.connectgame.com.tr
Endgame Gear OP1we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear OP1we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2,4 GHzKablosuz Hafif ~58,5g PixArt PAW3370 Kailh GO Optik Anahtarlar Çok Yönlü Pençe Kavraması için Yeniden Tasarlanan Şekil OP1we, sevilen XM şeklinin prensiplerini takip eden ve özellikle pençe tutuşuna odaklanan tamamen yeni bir tasarıma...
shop.connectgame.com.tr
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Bütçe çıkarsa.
Tutuş şeklinize ve el boyutunuza göre tercih yapabilirsiniz.
Nevermore
Yetkin
Sarı siteden Ajazz aj159 apex bulabilirseniz, o bütçeye alınabilecek en iyi mouselardan birisi. 2000 lira altına Paw3950 bulmak imkansız gibi bir şey.Genellikle LoL CS oynuyorum. 2.000 TL bütçem var. Furylevel Z1 düşünüyorum. Kablolu kablosuz fark etmez 2.000 TL altı da olur.
Genellikle LoL CS oynuyorum. 2.000 TL bütçem var. Furylevel Z1 düşünüyorum. Kablolu kablosuz fark etmez 2.000 TL altı da olur.
Razer Deathadder V3 Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Deathadder V3 Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-04640100-R3M1 ITOPYA.COM'da