Bütçe
1500-2000

Tutto Passa

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba. Kullandığım SSD'yi birazcık yükseltmek istiyorum. Şu anda Kingston A400 SA400M8/240G SATA 3.0 240 GB M.2 SSD modelini kullanıyorum. 500GB'lik güzel bir SSD'ye geçmek istiyorum. Fiyatlar ve ürünler hakkında çok bir bilgim yok. Fiyat performans bir ürün önerebilirseniz çok sevinirim.

Anakartı yazmayı unutmuşum. Kullandığım anakart MSI B450M-A Pro Max. Açıkçası iyi bir M.2 SSD istiyorum Samsung önerdiler arkadaşlarım ama çok bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek olarak şunu söylemek istiyorum kullandığım bu bilgisayar sadece Valorant vs CS oynamak için ve çok nadir işlerimi kullandığım bir PC. Yani içerisinde çok fazla dosya kullanmıyorum ek olarak 1 TB HDD mevcut.

@Tutto Passa, Samsung SSD'ler genel olarak üst kalitede ancak 2.000 TL bütçede alınabilecek düzgün model yok. 970 EVO Plus ve 980 modellerinin 500 GB kapasiteli versiyonları var. 2.000 TL'ye alınmaz ikisi de. Kötü değiller ancak bu fiyatı hak etmiyorlar. Kapasite düşük.

Bunu tavsiye edebilirim:

@Tutto Passa, Samsung SSD'ler genel olarak üst kalitede ancak 2.000 TL bütçede alınabilecek düzgün model yok. 970 EVO Plus ve 980 modellerinin 500 GB kapasiteli versiyonları var. 2.000 TL'ye alınmaz ikisi de. Kötü değiller ancak bu fiyatı hak etmiyorlar. Kapasite düşük.

Bunu tavsiye edebilirim:

Sizce bu SSD'ler arasında F/P olanı hangisi? Hem ben yararlanayım, hem de arkadaş yararlansın.

Iyzıco ile 1573 TL.

Iyzıco ile 1910 TL.

Sizce bu SSD'ler arasında F/P olanı hangisi? Hem ben yararlanayım, hem de arkadaş yararlansın.

Iyzıco ile 1573 TL.

Iyzıco ile 1910 TL.

MP510 olabilir, DRAM'i de mevcut. M371 biraz zayıf bir model.

Hocam peki şunu sormak istiyorum dediğim gibi oyun odaklı bir SSD arıyorum bakmam gereken özellik ne olmalı acaba?

Bunu tavsiye edebilirim:

Bunun okuma yazması birazcık düşük değil mi?

Sanırım arkadaşın attığı MP510 modelini alacağım.

Son düzenleme: