Bütçe
2.000 TL

EmirhanRadicus 1

Üstün
Makaleler
1
2.000 TL civarı bir bütçem var, çok ekstra bir olayı olmadığı sürece üstüne çıkmak istemiyorum. Malum yaz ayındayız, 7/24 vantilatör çalışıyor ve şu anki mikrofonum acayip rüzgar sesi alıyor. Discord veya Teams'in gürültü engellemesini açınca da sesim boğuklaşıyor.

Mikrofonu masada biraz uzakta tutarak kullanıyorum. Bu şartlarda hem rüzgar sesini pek almayacak hem de uzaktan (monitör klavye arası) sesimi net alabilecek düzgün bir mikrofon öneriniz var mı? Yayın falan yapmayacağım; sadece oyun içi sesli sohbet, Discord ve Teams için kullanacağım.

Sağ olun hocam, incelemelerinde gayet güzel geldi. Peki, vantilatör ya da klima sesi bir sorun çıkartır mı? Zaten kutudan kendi pop süngeri çıkıyor sanırım iş görür herhalde. Ayrıca aralarında biraz sıklet farkı var ama sırf bütçem çok aşılmasın diye soruyorum, Havit GK65 nasıldır?
Havit fason çin malı, zoom japon malı.

Dakika 4

Condenser olduğu için dinamiklere kıyasla daha fazla gürültü alacaktır tabii ki ama bana fena değil gibi geldi.

Belki sonar'daki ai noise reductionı kullanabilirsin. İş görüyordu, çok fazla gecikme yapmıyorsa sorun da olmaz.

Genel olarak bir tavsiye vereyim. Razer da alabilirsin tabii ama öncelikle hangisinin sesini daha çok seveceğine karar vermelisin. Bunun için de aynı kişi tarafından iki modelin de incelenmiş olması gerekiyor.