2.000 TL’ye mikrofonsuz IEM kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan swagwxz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 61
  • Etiketler Etiketler
    iem

swagwxz

Çalışkan
Merhaba, IEM kulaklığa geçmek istiyorum. Oyunlarda ses kasmak ve müzik dinlemek için kullanacağım.
Bütçe maksimum 2.000 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışından Simgot EW200 alabilirsiniz, V-Shaped bir IEM olduğu için oyunlarda gayet iyi performans verecektir. Müzik için de gayet iyidir, tabii hangi müzik tarzlarını dinliyorsunuz onu bilmiyorum.
Shenzhenaudio'da ek vergi çıkmıyor ve ürün gümrükten geçiyor.

Hocam yurt dışından almayı düşünmüyorum.
Açıkçası Türkiye piyasası IEM açısından oldukça kıt, özel bir sebebiniz yoksa yurt dışından almanız çok daha avantajlı olur.
Türkiye'den alacaksanız da İyzico ve Parolapara indirimlerini falan birleştirip bunu almaya çalışın derim. Bu model dışında pek iyi alternatifleriniz yok.

@18320, hocam iyi günler.
Bu iki kulaklığın stoku gelmiş hangisini önerirsiniz? Sizce hangisini almalıyım?

@18320, hocam iyi günler.
Bu iki kulaklığın stoku gelmiş hangisini önerirsiniz? Sizce hangisini almalıyım?
Chu2 ses kalitesi açısından bir tık iyi bir IEM ancak kronik oksidasyon sorunu mevcut, nemli ortamda filtresi oksitleniyor. Filtresinin değişmesi gerekiyor oksitlendiği zaman.
Zero 2'yi kendim de kullanıyorum ve memnunum genel olarak. Özellikle güzel bir ekolayzer ayarı ile gayet güzel ses veriyor.
Tercih size kalmış. Chu2 alacaksanız mutlaka kutusuna silika jel koyup kullanmadığınız zaman orada tutmanızı öneririm.

Geri
Yukarı Alt