Kargo ücretiylede 20-25 USD tutabilir max abuk subuk bir marka değil vaxee pa yanlış hatırlamıyorsam o kadar tutmuştu 40 filan ödedim.
Ben biraz ruh hastasıyım kardeşim maalesef CS ve LoL'le kafayı bozduğumdan dolayı böyle kendi çapımda eğleniyorum, burada DC vermek yasak olduğundan dolayı veremiyorum yoksa vc girip maç atma şansımız olurdu belki ekibim var.
1950-2000 dolaşıyorum, benden 250 elo yüksekmişsin hiç beklemiyordum böyle birisinin bana mesaj atacağına fakat win rate in benim gibi düşük ikimizinde. Takımımda 3000 eloluk adamlar olsa da boostlasa beni.
Ya ben saçma sapan slanglar kullanıyorum biraz, demek istediğim şimdi siz farenizi kaydırıyorsunuz ya fareyi ellemeden bırakın nasıl kayıyor, ben şu an da QCK heavy kullanıyorum arada değiştirip vaxee pa ye geçiyorum çünkü elimin altı ter içinde su mousepadin alt tarafı.
Her mousepadin kayma şeyi farklı oluyor, 100 liralık mousepadle 2 bin liralık bir mousepadin arasında kat ve kat fark olur, bunu sadece çok intense maçlarda hissedersiniz.