GSR kullanmışlığım var, önerir miyim evet zaten odamda şu an vaxee pa, qck heavy ve gsr bulunuyor ayrıca vaxee pa fazla pahalı tutmadı, yurt dışından her gelen ürün aşırı pahalı tutmuyor zaten 30 USD filan ama gsr ı öneririm slide konusunda ve 1 sene işinizi iyi görecek bir mouse pad.
Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Slide nedir hocam?GSR kullanmışlığım var, önerir miyim evet zaten odamda şu an vaxee pa, qck heavy ve gsr bulunuyor ayrıca vaxee pa fazla pahalı tutmadı, yurt dışından her gelen ürün aşırı pahalı tutmuyor zaten 30 USD filan ama gsr ı öneririm slide konusunda ve 1 sene işinizi iyi görecek bir mouse pad.
Kargo ücretiylede 20-25 USD tutabilir max abuk subuk bir marka değil vaxee pa yanlış hatırlamıyorsam o kadar tutmuştu 40 filan ödedim.
Ben biraz ruh hastasıyım kardeşim maalesef CS ve LoL'le kafayı bozduğumdan dolayı böyle kendi çapımda eğleniyorum, burada DC vermek yasak olduğundan dolayı veremiyorum yoksa vc girip maç atma şansımız olurdu belki ekibim var.
1950-2000 dolaşıyorum, benden 250 elo yüksekmişsin hiç beklemiyordum böyle birisinin bana mesaj atacağına fakat win rate in benim gibi düşük ikimizinde. Takımımda 3000 eloluk adamlar olsa da boostlasa beni.
Ya ben saçma sapan slanglar kullanıyorum biraz, demek istediğim şimdi siz farenizi kaydırıyorsunuz ya fareyi ellemeden bırakın nasıl kayıyor, ben şu an da QCK heavy kullanıyorum arada değiştirip vaxee pa ye geçiyorum çünkü elimin altı ter içinde su mousepadin alt tarafı.
Her mousepadin kayma şeyi farklı oluyor, 100 liralık mousepadle 2 bin liralık bir mousepadin arasında kat ve kat fark olur, bunu sadece çok intense maçlarda hissedersiniz.
Bana kalırsa ace al. Control V3 + çok temiz bakman gereken aşırı toz toplayan bir pad. Eğer terleme sorunun varsa sleeve alabilir veya kolunun o kısmını saracak şekilde bir tişört parçası ile beraber yapışmayı engelleyebilirsin ama dediğin durum her pad için olur uzun kullanımda fazla terlediğinde gün sonunda doğru yapışmayı hissedersin.
Eki Görüntüle 170511
Bende 10 levelim. 10 level olmak ile kaliteli ekipman önermek arasında pek ilişki yok en azından fazla ekipman deneyimlemiş kullanıcıysan. QCK'nın güncellenmiş halleri bakılabilir yoksa 2000TL pad ile QCK karşılaştırmak saçma olur. Onun dışında da 2. öneriniz zaten şu an TR'ye gelmesi imkansız olan bir pad.
Ben biraz ruh hastasıyım kardeşim maalesef CS ve LoL'le kafayı bozduğumdan dolayı böyle kendi çapımda eğleniyorum, burada DC vermek yasak olduğundan dolayı veremiyorum yoksa vc girip maç atma şansımız olurdu belki ekibim var.
1950-2000 dolaşıyorum, benden 250 elo yüksekmişsin hiç beklemiyordum böyle birisinin bana mesaj atacağına fakat win rate in benim gibi düşük ikimizinde. Takımımda 3000 eloluk adamlar olsa da boostlasa beni.
Ya ben saçma sapan slanglar kullanıyorum biraz, demek istediğim şimdi siz farenizi kaydırıyorsunuz ya fareyi ellemeden bırakın nasıl kayıyor, ben şu an da QCK heavy kullanıyorum arada değiştirip vaxee pa ye geçiyorum çünkü elimin altı ter içinde su mousepadin alt tarafı.
Her mousepadin kayma şeyi farklı oluyor, 100 liralık mousepadle 2 bin liralık bir mousepadin arasında kat ve kat fark olur, bunu sadece çok intense maçlarda hissedersiniz.
Son düzenleme:
Torukojin Kaneki
Başarılı
Valorant türk esporcu ve koreli akame adlı esporcular kullanıyor GSR. Ama bulamam galiba. Benzeri önerir misiniz?Kargo ücretiylede 20-25 USD tutabilir max abuk subuk bir marka değil vaxee pa yanlış hatırlamıyorsam o kadar tutmuştu 40 filan ödedim.
90shiphop
Becerikli
Amazon Yurtdışından alırsanız 30 EUR geçiyorsa çok fazla vergi çıkacaktır. Yurtdışına giden bir tanıdığınıza aldırabilirsiniz. Alternatif olarak Artisan Zero alabilirsiniz sarı sitede satan çok arkadaş var, kapalı kutu satan da oluyor. Ama 5000-6000TL vermek pek mantıklı değil attığım Razer Strider varken. Yine de siz bilirsiniz bu işler denemeden olmuyor, al-sat yaparak size uygun ekipmanları bulabilirsiniz.
Spartan
Başarılı
Kargo ücretiylede 20-25 USD tutabilir Max abuk subuk bir marka değil vaxee pa yanlış hatırlamıyorsam o kadar tutmuştu 40 filan ödedim.
1950-2000 dolaşıyorum, benden 250 elo yüksekmişsin hiç beklemiyordum böyle birisinin bana mesaj atacağına fakat Win rate in benim gibi düşük ikimizinde. Takımımda 3000 eloluk adamlar olsa da boostlasa beni.
Yüzde 51 Win rate avarage bir Win rate. Smooya gibi E-sporcu bile yüzde 48 Win rate sahibi. 1900 Maç içerisinde 1.11KD ve 0.80 civarı KR oranı gayet iyi aslında. Clutch rate ise yüzde 25 ile belirtilmiş. 250 elo aslında biraz düşmüş halim 2400 civarındaydım. Daha sonra bariz hile birinin açtığım Ticket'a rağmen ban yemeyip 10 levelde oynadığını görünce bıraktım FACEIT oynamayı. Vaxee Pa 29 dolar olarak geçiyor. Kargo hariç. Çok sınırda kargo fiyatı da çıkarsa ülkeye girememe ihtimali yüksek.
2 tane daha kayıt var aslında. Bu maçtan sonra demo kayıtları ile beraber Ticket açtım ama adam ban yemedi. Cevapları adam smurf müş ? Sözde. Bu adam nası smurf olabilir daha yürümekten aciz ki smurf de faceit üzerinde ban sebebidir.
Yüzde 51 Win rate avarage bir Win rate. Smooya gibi e-sporcu bile yüzde 48 Win rate sahibi. 1900 maç içerisinde 1.11kd ve 0.80 civarı kr oranı gayet iyi aslında. Clutch rate ise yüzde 25 ile belirtilmiş. 250 elo aslında biraz düşmüş halim 2400 civarındaydım. Daha sonra bariz hile birinin açtığım Ticket'a rağmen ban yemeyip 10 levelde oynadığını görünce bıraktım FACEIT oynamayı. Vaxee pa 29 dolar olarak geçiyor. Kargo hariç. Çok sınırda kargo fiyatı da çıkarsa ülkeye girememe ihtimali yüksek.
2 tane daha kayıt var aslında. Bu maçtan sonra demo kayıtları ile beraber ticket açtım ama adam ban yemedi. Cevapları adam smurf müş? Sözde. Bu adam nasıl smurf olabilir daha yürümekten aciz ki smurf de FACEIT üzerinde ban sebebidir.
Sırf bu yüzden ayda yılda bir kere giriyorum Türkiye'de e sporcu olmak aşırı zor. Bir kere Türkiye'nin iğrenç internetiyle oynamak sorun, 4G bir ülkeyiz.
Xantares woxic gibi adını Avrupa'da duyurmuş adamlarda istisnai adamlar 10 milyonda 1 ihtimal filan.