Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.300.000 TL
Ben olsam Tesla Model Y alırdım. Mercedes tarafında konfor ve kalite tartışılmaz ama 2.3 milyon TL bandında alınacak Mercedes genelde donanım ve teknoloji olarak biraz geride kalıyor. Togg ise fiyatına göre başarılı bir araç olsa da yazılım olgunluğu, verimlilik ve şarj ağı konusunda Tesla’nın seviyesinde değil.
Tesla’da performans, güvenlik, yazılım güncellemeleri, Supercharger ağı ve ikinci el talebi ciddi avantaj. Ailece uzun yol yapıyorsanız da işletme maliyeti oldukça düşük kalıyor. Elektrikli araç düşünülüyorsa bu üçlü arasında benim tercihim net şekilde Model Y olurdu.
Tesla’da performans, güvenlik, yazılım güncellemeleri, Supercharger ağı ve ikinci el talebi ciddi avantaj. Ailece uzun yol yapıyorsanız da işletme maliyeti oldukça düşük kalıyor. Elektrikli araç düşünülüyorsa bu üçlü arasında benim tercihim net şekilde Model Y olurdu.
Şimdi Torres EVX diyeceğim herkes ısı pompası, Şahsuvaroğlu demeye başlayacak.
Olsun yine de diyorum bana ne. Bu bütçede alabileceğiniz en dolu araç Torres EVX. Birkaç gün test etme imkanımız oldu ciddi anlamda yok yok ve yazılımı güzel çalışıyor. Düşünülebilir.
Olsun yine de diyorum bana ne. Bu bütçede alabileceğiniz en dolu araç Torres EVX. Birkaç gün test etme imkanımız oldu ciddi anlamda yok yok ve yazılımı güzel çalışıyor. Düşünülebilir.
Josh
Uzman
Şimdi Torres EVX diyeceğim herkes ısı pompası, Şahsuvaroğlu demeye başlayacak.
Tesla mı yoksa Torres mi sizce?
xBN
Yetkin
Tesla tercih ederdim. Şık, içi sade, anlaşılır. Zira ikisini de görüp bakıp öyle karar vermeniz iyi olur.
Tesla'nın kasası bana yumurta gibi geliyor her ne kadar aero olarak daha iyi olsa da. Bu açıdan Torres seçerdim. Ayrıca becerebilirsen Torres'e çok az elektrik harcatabiliyorsun rejenerasyon ile. Batarya garantisi anlamında da bayağı iddialılar. (1 milyon km veya 10 yıl) Güncelleme anlamında üzerine düşüyorlar bu ara. Telefon için uygulama getirdiler. Bu arada atıyorum dağ başında bir yerdesin aracın elektriğini priz takıp falan kullanabiliyorsun. (Çay makinesi, airfryer vs. kullanabilirsin) Tabii incelemelerini izlemeni tavsiye ederim.
Tesla,Mercedes bu paralara alınmaz.
Torres'de güzel bir seçim. Kışın uzun yol yapmazsınız herhalde ne yapacaksınız ısı pompasını?
Torres'de güzel bir seçim. Kışın uzun yol yapmazsınız herhalde ne yapacaksınız ısı pompasını?
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 2
Ben TOGG diyorum. Rakibi Model Y'ye kıyasla çok daha tok bir yapı, daha yüksek malzeme kalitesi ve çok daha iyi işçilik sunuyor. Tek pürüzü yazılım ama şimdilik, sürekli güncelleme aldığı için yakın zamanda artık bu pürüzün de kalmayacağı kanaatindeyim.
LA Knight
Üstün
Mercedes bu paraya adam gibi aracı yok diye biliyorum. 1 ay filan oldu biz de bakıyorduk, yeniye yakın anca C200D var onun da içi boş yani. Merc zamanında şu araca 2 opsiyon koymuş, multimedya büyütme ve konsola saat ekletme. Bir Allahın kulu da alırken 10-20 vereyim de minnacık multimedya kullanmak yerine büyüteyim dememiş. Tabii bir de Merc motorunu almak lazım 160 HP. O da artık yok. Sağ olsun piyasa 1 ayda +200-300K yakın koydu gibi.
Bu paraya Teslanın anca o girişi var. O da patates araba. 2. el bakıyoruz diyorsanız orası için bir şey diyemeyeceğim de giriş paket Tesla alınmaz yani.
Ha bana kalırsa anneniz haklı. TOGG güzel araç. Sorun yaşadığı bi' multimedya donması var sadece.
Ne kadar düşünürsünüz bilemem ama geçen başka bir arkadaş konu açmıştı orada Tiguan 23'lere rastladık. Nispeten dolu bir paketi varsa bu bütçede onu da düşünebilirsiniz. Şanzımanı da temiz, motoru da temiz.
Bu paraya Teslanın anca o girişi var. O da patates araba. 2. el bakıyoruz diyorsanız orası için bir şey diyemeyeceğim de giriş paket Tesla alınmaz yani.
Ha bana kalırsa anneniz haklı. TOGG güzel araç. Sorun yaşadığı bi' multimedya donması var sadece.
Ne kadar düşünürsünüz bilemem ama geçen başka bir arkadaş konu açmıştı orada Tiguan 23'lere rastladık. Nispeten dolu bir paketi varsa bu bütçede onu da düşünebilirsiniz. Şanzımanı da temiz, motoru da temiz.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Kasım-aralık gibi fiyatı düşerse corolla cross mis gibi araba. Geniş, az yakıyor ve sorunsuz. Suzuki s-cross var onun dışında. Eğer kışları sert geçen bir yerde iseniz 4x4 olması çok işinize yarar. Bu tercihler sağlamlık/sorunsuzluk odaklı. Daha fazla donanım istiyorsanız yukarıdaki arkadaşların dediklerine bakın.