Sıfır araba bakıyoruz ve Hyundai Tucson çok iyi göründü. İstediğim özellikler: 0-100 10 saniye aşağısında olması, uzun yol aracı olması, köklü markalardan olması. Elektrikli, benzinli 0 veya 2. el şeklinde opsiyonlu halde öner yaparsanız çok memnun olurum. Hayırlı Sosyaller.
Detaylar
Kim cevapladı?Öneriniz nedir? Bilgim yok arabalarda babam alcak.Bu bütçeyi içten yanmalı araçlara yatırmak mantıklı değil.
300BedenseL
Üyecik
Eğer suv istiyorsan, alınabilir.
Sebep?Bu bütçeyi içten yanmalı araçlara yatırmak mantıklı değil.
Olabilir. Güzel araç.
Alınır gayet güzel arabadır. Lakin 1.6 motor 230 beygir 6 ileri tam otomatik versiyonunu tavsiye ederim. Yakıtları düşük, performans çok iyi, donanım bol, şanzıman sağlam.
1.6 dizel ve 1.6 150-180 HP mild hybrid benzinli olanların şanzımanları sıkıntılı. DCT şanzıman ile geliyor onlar. Kasa ağır ve zorlanıyor o şanzıman o arabada. 4x4 olursa daha da ağırlaşıyor araç. Özellikle sıkışık trafik ve eğimi çok yollara sahip bir bölgede yaşıyorsanız başınızı ağrıtır o şanzıman. Örnek olması açısından, link paylaşıyorum.
@Honda CRX
1.6 dizel ve 1.6 150-180 HP mild hybrid benzinli olanların şanzımanları sıkıntılı. DCT şanzıman ile geliyor onlar. Kasa ağır ve zorlanıyor o şanzıman o arabada. 4x4 olursa daha da ağırlaşıyor araç. Özellikle sıkışık trafik ve eğimi çok yollara sahip bir bölgede yaşıyorsanız başınızı ağrıtır o şanzıman. Örnek olması açısından, link paylaşıyorum.
@Honda CRX
Tucson'a ek CR-V, ZR-V, Tiguan, Kodiaq, Stelvio filan da bakılabilir. Alternatif bayağı var.
0 bakıyorum hocam.
Alınır gayet güzel arabadır. Lakin 1.6 motor 230 beygir 6 ileri tam otomatik versiyonunu tavsiye ederim. Yakıtları düşük, performans çok iyi, donanım bol, şanzıman sağlam.
@Honda CRX
Hocam Prime paketi almayı düşünüyoruz. 0 bakıyoruz 2. el istemiyoruz hocam.
Pcman80
Üstün
Hocam sizin kararınız ama o bütçeye 2. el daha iyi alternatifler var.0 bakıyorum hocam.
Hocam Prime paketi almayı düşünüyoruz. 0 bakıyoruz 2. el istemiyoruz hocam.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Donanım seviyesi iyiyse alınır.