Bütçe
2450

Thez

Uzman
Arkadaşlar selam, M.2 SSD'ye ihtiyacım var. Sadece içine Windows kurup oyun oynayacağım. Şimdilik aklımda 2 tane SSD var, biri Kioxia Exceria G2, diğeri de WD Blue SN580. Anakartım Gen 4 desteklediği için de WD Blue alasım var ama forumlarda Exceria G2'yi çok öneriyorlar. Sizlerin bu bütçede daha iyi bir tavsiyesi varsa önerilerinizi bekliyorum.

Selam,

İşletim sistemi kuracaksanız DRAM barındıran bir M.2 SSD almanızda fayda var. Exceria G2 DRAM barındırıyor ancak bu bütçe ile daha iyi olan Plus modelini öneririm: Kioxia Exceria Plus G2

Satıcıdan eminseniz yorumları da inceleyerek tercihte bulunabilirsiniz, ayrıca N11 tarafından sunulan kuponlarla da ürünü daha uyguna satın alabilirsiniz: Süper Tık Hızı Kuponlar - n11

Son düzenleme:
Selam,

İşletim sistemi kuracaksanız DRAM barındıran bir M.2 SSD almanızda fayda var. Exceria G2 DRAM barındırıyor ancak bu bütçe ile daha iyi olan Plus modelini öneririm: Kioxia Exceria Plus G2

Satıcıdan eminseniz yorumları da inceleyerek tercihte bulunabilirsiniz, ayrıca N11 tarafından sunulan kuponlarla da ürünü daha uyguna satın alabilirsiniz: Süper Tık Hızı Kuponlar - n11

Hocam öneriniz için sağ olun attığınız linkteki modeli alacağım. Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: