Arkadaşlar selam, M.2 SSD'ye ihtiyacım var. Sadece içine Windows kurup oyun oynayacağım. Şimdilik aklımda 2 tane SSD var, biri Kioxia Exceria G2, diğeri de WD Blue SN580. Anakartım Gen 4 desteklediği için de WD Blue alasım var ama forumlarda Exceria G2'yi çok öneriyorlar. Sizlerin bu bütçede daha iyi bir tavsiyesi varsa önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2450
Selam,
İşletim sistemi kuracaksanız DRAM barındıran bir M.2 SSD almanızda fayda var. Exceria G2 DRAM barındırıyor ancak bu bütçe ile daha iyi olan Plus modelini öneririm: Kioxia Exceria Plus G2
Satıcıdan eminseniz yorumları da inceleyerek tercihte bulunabilirsiniz, ayrıca N11 tarafından sunulan kuponlarla da ürünü daha uyguna satın alabilirsiniz: Süper Tık Hızı Kuponlar - n11
İşletim sistemi kuracaksanız DRAM barındıran bir M.2 SSD almanızda fayda var. Exceria G2 DRAM barındırıyor ancak bu bütçe ile daha iyi olan Plus modelini öneririm: Kioxia Exceria Plus G2
Satıcıdan eminseniz yorumları da inceleyerek tercihte bulunabilirsiniz,
Son düzenleme:
Selam,
Satıcıdan eminseniz yorumları da inceleyerek tercihte bulunabilirsiniz,ayrıca N11 tarafından sunulan kuponlarla da ürünü daha uyguna satın alabilirsiniz:Süper Tık Hızı Kuponlar - n11
Hocam öneriniz için sağ olun attığınız linkteki modeli alacağım. Çok teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim, iyi günlerde kullanın.Hocam öneriniz için sağ olun attığınız linkteki modeli alacağım. Çok teşekkürler.
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri