- Makaleler
- 1
Son olarak şunu sorayım. Ben 2C ile EasySMX X20 arasında kaldım. Ne dersiniz? EasySMX çok fazla Çin malı fason üretim vibeı veriyor.
8BitDo bilinen bir marka, Xbox ile işbirlikleri var vs.Son olarak şunu sorayım. Ben 2C ile EasySMX X20 arasında kaldım. Ne dersiniz? EasySMX çok fazla Çin malı fason üretim vibeı veriyor.
Connectgame ve gizala resmi distribütör. Destek kalitesi olarak gizala daha iyi bence.Bunun tetik kilidi ilgimi çekti: EasySMX X20 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - RGB - 1000Hz - 6-
Bunun ise fiyatı ve çok fazla paylaşılıyor olması: https://www.amazon.com.tr/Ultimate-...bitdo&qid=1739457287&sprefix=8,aps,211&sr=8-1
8BitDo garantisine kim bakıyor hocam? Gizala mı? Bir de connectgame com ne kadar güvenilir? Onlar mı sağlıyor garantiyi?
Benim için önemli olan uzun ömürlü olup düşük gecikmeyle kullanabilmek.
İki yer de markanın resmi distribütörü, ama birinde Amazon güvencesi var. ConnectGame her ne kadar eskisi gibi olmasa da ulaşmak için mail vs. atiyorsunuz. Gizala'da canlı destek vb. var, telefon hattı var. Amazon da var arada, bir şey olursa Amazon'a söylersiniz en kötü iadeyi vb. onlar kabul eder.Bunun tetik kilidi ilgimi çekti: EasySMX X20 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - RGB - 1000Hz - 6-
Bunun ise fiyatı ve çok fazla paylaşılıyor olması: https://www.amazon.com.tr/Ultimate-Wireless-Controller-Joysticks-Remappable/dp/B0D72TNXSC?crid=2GBC6LJ7KOHBG&dib=eyJ2IjoiMSJ9.9RPYaGLPaCMqsQ-Wo1SOQv1aRBxVIYz3ru3pw0NmWHFiRdpPSu8uE_F6KXnG_d3BFlq5WRCZvHar5ShmiRUhmGN07_quyIPuv9yX8lbzcDTr7F-VXb75QZLDxppsZuMJ42MC2VA0y6TquOZNKnc6LCMiUfwV5JDI1YQblxuULazpFV-SAsmFdBHCDXGXr7ZGuOcNlfdKf_Hk7hEl0Y0J3wqbMNvA4rVDVRid494Nz09dfkDdKHMZoAHYssrPHMuixkZxDwfetunKeNuncmqzvkxz7H5mFWXeAb8d_SG4I0vyk9Nz90pHNDbH2LwrfOnhUv4xEQUolI4XtmPFxlLJ5JAt4wuCyJFxdxOiIMATktIrVJ2XN-DFAnMShuxAjbd7WLeb-7a6t1nGk2IZv5Cwn3NdGgdno-yCjkBwHFrX96T1brHYdOlStWLPchQZ62iF.ApIapDQlTZrDpCViyo7NVFLt9R-XTMNif8HzvFkQELY&dib_tag=se&keywords=8bitdo&qid=1739457287&sprefix=8,aps,211&sr=8-1
8BitDo garantisine kim bakıyor hocam? Gizala mı? Bir de connectgame com ne kadar güvenilir? Onlar mı sağlıyor garantiyi?
Benim için önemli olan uzun ömürlü olup düşük gecikmeyle kullanabilmek.
EasySMX 20'ye gerek var mı peki yoksa 2C alıp geçeyim mi? Takıp FIFA oynayacağım çoğunlukla.
EasySMX'e pek isinamadim, arkadaşta X20 ve X15 var. İkisinde de tetikte ufak sorunlar yaşıyordu. Ufak bastığında algılamıyor vs. Bunu tek arkadaşımda değil çoğu kişide gördüm, kalite kontrolü zayıf olabilir.EasySMX 20'ye gerek var mı peki yoksa 2C alıp geçeyim mi? Takıp FIFA oynayacağım çoğunlukla.