Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2500
@Caner Uncu @EfeA Hocalarımdan gördüğüm bu SSD'yi önerebilirim.
www.qp.com.tr
Mushkin MKNSSDVT1TB-D8 Vortex 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 2280 SSD
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili
Samsung 970 EVO Plus iyi bir PCIe 3.0 disk ancak fiyatı hiç uygun değil. 500 GB modeli 2.100 TL, 1 TB modeli ise 3.200 TL'ye satılıyor. Bu paralara daha iyi diskler alınabiliyor. Yani fiyattan ötürü eliyoruz.
2.500 TL'ye alabileceğiniz, donanımsal olarak en iyi disk şu anlık Mushkin Vortex Redline. Anakartınızdan ötürü tam performans alamazsınız, PCIe 3.0 hızlarına takılırsınız. O da aşağı yukarı 3.500-3.600 MB/sn civarı. Yine de tercih edilebilir. Onun dışında WD Blue SN580 veya Kioxia Exceria G2 de tercih edilebilir.
2.500 TL'ye alabileceğiniz, donanımsal olarak en iyi disk şu anlık Mushkin Vortex Redline. Anakartınızdan ötürü tam performans alamazsınız, PCIe 3.0 hızlarına takılırsınız. O da aşağı yukarı 3.500-3.600 MB/sn civarı. Yine de tercih edilebilir. Onun dışında WD Blue SN580 veya Kioxia Exceria G2 de tercih edilebilir.
Samsung 970 EVO Plus iyi bir PCI-e 3.0 disk ancak fiyatı hiç uygun değil. 500 GB modeli 2.100 TL, 1 TB modeli ise 3.200 TL'ye satılıyor. Bu paralara daha iyi diskler alınabiliyor. Yani fiyattan ötürü eliyoruz.
2.500 TL'ye alabileceğiniz, donanımsal olarak en iyi disk şu anlık Mushkin Vortex Redline. Anakartınızdan ötürü tam performans alamazsınız, PCI-e 3.0 hızlarına takılırsınız. O da aşağı yukarı 3.500-3.600 MB/sn civarı. Yine de tercih edilebilir. Onun dışında WD Blue SN580 veya Kioxia Exceria G2 de tercih edilebilir.
Windows 11 Pro ve Forza gibi bazı oyunlar kuracağım sıkıntı yaşatır mı eski SSD JD çok fazla sistem mavi ekran vermeye başladı.
Samsung 970 EVO Plus iyi bir PCI-e 3.0 disk ancak fiyatı hiç uygun değil. 500 GB modeli 2.100 TL, 1 TB modeli ise 3.200 TL'ye satılıyor. Bu paralara daha iyi diskler alınabiliyor. Yani fiyattan ötürü eliyoruz.
2.500 TL'ye alabileceğiniz, donanımsal olarak en iyi disk şu anlık mushkin Vortex redline. Anakartınızdan ötürü tam performans alamazsınız, PCI-e 3.0 hızlarına takılırsınız. O da aşağı yukarı 3.500-3.600 MB/sn civarı. Yine de tercih edilebilir. Onun dışında WD blue SN580 veya Kioxia Exceria G2 de tercih edilebilir.
Driver ne işe yarıyor hocam başka bir konuda yorumunuz var Driver'ı yok diye Samsung'un Magician diye bir yazılımı mevcut.
Dediğiniz ssd için söylemiştim zaten para sıkıntı değil bana 5-6 yıl idare etmesi lazım ekran kartının tam altında bulunuyor çünkü m2 slotu ısınınca performans kaybı olur mu çok@8898, sürücü değil, uygulama. Onu Samsung için değil, Mushkin için dedim ben. Samsung Magician gibi bir uygulaması yok yani Mushkin'in.
İstediğiniz oyunu kurun, bir sıkıntı çıkmaz.
Sorun olacağını düşünmüyorum. Daha uygun fiyata WD Blue SN580 veya daha da ucuza Kioxia Exceria G2 de düşünebilirsiniz. Zaten anakartınız PCIe 3.0 imiş.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-