Kaç Mbps hız alıyorsunuz FTTH altyapı için Wi-Fi 5 vermişler çok saçma hangi ISS.

Lokal ISS bizim internet. Şu an 100 yakında 500e geçiş yapacağım 1000MBPS veremiyorlar yalnızca GPON modemle hizmet sunuyorlar ellerinde de GPON modem yokmuş 1Gbps kaldıracak.
TurkNet altyapısının 2 3 sene içerisinde gelebileceğini en kötü ihtimal yakın zamanda TT altyapsının geleceğini düşündüğümden setup kurmak istiyorum.

Sistem özellikleri tam olarak ne elinizde başka Wi-Fi uzatıcı gibi herhangi bir şey var mı bir ağ topolojisi kuralım bir de bütçe artırma imkanınız var mı?

Yok hayır bu modemi evin tam ortası sayılacak bir yere koydum her yerden 100Mbps sabit alabiliyorum ancak hız yükselince durum ne olur bilmiyorum.

Sistem özelliğinden kastınız router yapmak istediğim ise daha satın almadım düşünüyorum.

Son düzenleme:
@shiedae3 Wi-Fi kartı güzel ama güzel bir anten ile desteklenmesi lazım ayrıca OpenWrt desteği tam oturmuş değil diye gördüm araştırıp emin olun OpenWrt X86 yapmak içinde bu tarz bir laptop işinizi görür almışken bütçenin sonunda kadar almak istiyorum derseniz bunu öneririm.

Sanırım yoksa modemsiz tarifeye geçip setup kurarken 1 adet ONT cihazı almam da gerekecek.

Evet.

Tam olarak nerede görüntüleyebilirim? Fikrimce yok gibi duruyor.

Direk bridge mod diye bir sekme olması lazım ya da WAN ayarlarının gelişmiş sekmesinde olabilir.