@kompetankedi, bu GPON ayarları hakkında bir bilgin var mı?

Bridge modu yok emin oldum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260605_004123_Chrome.webp
    Screenshot_20260605_004123_Chrome.webp
    602 KB · Görüntüleme: 17
@kompetankedi, bu GPON ayarları hakkında bir bilgin var mı?

Bridge modu yok emin oldum.
Hiç detay yok, ya harbiden sade seri no ile doğruluyor ya da arayüzde gizli. Root olup baksan net cevap verilebilir aslında. Sfp al desem muhtemelen TPlink olduğundan sorun yaşayacaksın ama yerel iss olduğundan o kadar kontrol yapmaz gibi de geliyor çözemedim açıkçası.

Hiç detay yok, ya harbiden sade seri no ile doğruluyor ya da arayüzde gizli. Root olup baksan net cevap verilebilir aslında. SFP al desem muhtemelen TP-Link olduğundan sorun yaşayacaksın ama yerel ISS olduğundan o kadar kontrol yapmaz gibi de geliyor çözemedim açıkçası.

Hocam hiç derinleştirmicem. TurkNet gibi bir sağlayıcı gelene kadar 1Gbps ONT yeter de artar bana.

Onlar gelirse 2 Gbps paket gelecektir eminim en aşağı 2 3 sene sürecek.

2.5 Ethernet setupu çok masraflı.
Ethernet kartı dert ONT'si dert ki bence adım adım yükseltmek en iyisi olur.
Seni kahredecek bilgi vereyim Çinden 300 tlye aldım sonra stok bitti takip etmedim gümrük kapandı.🤡

2.5 Ethernet setupu çok masraflı.
Ethernet kartı dert ONT'si dert ki bence adım adım yükseltmek en iyisi olur.

Ama o kartı kafaya taktım alacağım umarım beni pişman etmeyecek. Kablo çekmek istemiyorum evde.
Online oyun oynuyorsan hertürlü sorun yaşarsın. Yanında yönünde ev yoksa ve askeriyeye yakın değilsen sorunsuz kullanırsın online oyun için.

Seni kahredecek bilgi vereyim Çin'den 300 TL'ye aldım sonra stok bitti takip etmedim gümrük kapandı.🤡

Gümrüğün kapanması sorun değil. Hepsiburada'da bir satıcı ile görüştüm isteğime bağlı ürün tedariği yapabileceğini söyledi Çin'den. Tabii çok uygun fiyata olmasa da elde edebiliyoruz bunada şükür.

Seni kahredecek bilgi vereyim Çin'den 300 TL'ye aldım sonra stok bitti takip etmedim gümrük kapandı.🤡

Online oyun oynuyorsan her türlü sorun yaşarsın. Yanında yönünde ev yoksa ve askeriyeye yakın değilsen sorunsuz kullanırsın online oyun için.

Parazitten dolayı öyle diyorsanız bizden farklı 2 hat var binada ve bina bitişiğinde bir bina olmadığından Wi-Fi gözükmüyor bile.

Gümrüğün kapanması sorun değil. Hepsiburada'da bir satıcı ile görüştüm isteğime bağlı ürün tedariği yapabileceğini söyledi Çin'den. Tabii çok uygun fiyata olmasa da elde edebiliyoruz bunada şükür.

Parazitten dolayı öyle diyorsanız bizden farklı 2 hat var binada ve bina bitişiğinde bir bina olmadığından Wi-Fi gözükmüyor bile.
O zaman sorun olmayabilir yine de ben kablo taraftarıyım.