Hiç detay yok, ya harbiden sade seri no ile doğruluyor ya da arayüzde gizli. Root olup baksan net cevap verilebilir aslında. Sfp al desem muhtemelen TPlink olduğundan sorun yaşayacaksın ama yerel iss olduğundan o kadar kontrol yapmaz gibi de geliyor çözemedim açıkçası.
Hiç detay yok, ya harbiden sade seri no ile doğruluyor ya da arayüzde gizli. Root olup baksan net cevap verilebilir aslında. SFP al desem muhtemelen TP-Link olduğundan sorun yaşayacaksın ama yerel ISS olduğundan o kadar kontrol yapmaz gibi de geliyor çözemedim açıkçası.
Gümrüğün kapanması sorun değil. Hepsiburada'da bir satıcı ile görüştüm isteğime bağlı ürün tedariği yapabileceğini söyledi Çin'den. Tabii çok uygun fiyata olmasa da elde edebiliyoruz bunada şükür.
Gümrüğün kapanması sorun değil. Hepsiburada'da bir satıcı ile görüştüm isteğime bağlı ürün tedariği yapabileceğini söyledi Çin'den. Tabii çok uygun fiyata olmasa da elde edebiliyoruz bunada şükür.
Parazitten dolayı öyle diyorsanız bizden farklı 2 hat var binada ve bina bitişiğinde bir bina olmadığından Wi-Fi gözükmüyor bile.