Bu KK3 pek de fiyatının aleti değil. KK2 modelinde tuşlar mekanikti ve A B X Y yerine söküp B A Y X sıralamasını takabiliyordun ve bu sök tak sırasında mekanik klavye gibi mikro switchleri görüyordun. KK3'te tuşlar sökülünceki görüntü aynı mikroswitch gibi ama altına bi bakıyorsun membran var, firma sonradan açıklama yaptı pardon ya ora öyle kalmış ve membran olduğunu belirtmeyi unutmuşuz artık yazarız diye ama yeni eklediği en ufak şeyi kör göze parmak şeklinde gösteren firma bunları "unutmuş" çok da inandırıcı değil. KK2 bulursan daha iyi bi kol en azından kalite düşürmeye gitmemişlerdi henüz.
Kaç konuya yazdım bilmiyorum ama ben uzun yıllardır Xbox 360 kolu + orijinal pc alıcısı kullandım, şarjlı pil almıştım 1 ay falan gidiyordu bitince söküp pilleri şarja takıp yedek şarjlı pillere geçiyordum. Xinput olduğu için her oyunda çalışıyordu hiç ayar gerekmeden gayet de sağlam güzel koldu ama yeni nesil tetik tuşları hep ilgimi çekerdi yeni nesil bir kola geçmek istedim. Önce temu'dan 1500 liraya Gamesir Cyclone Pro aldım sonra aliexpress'te EasySMX X10 mekanik kol vergi dahil 870 liraydı onu görünce direkt iptali çektim temu'dakine. Aldığımdan farklı renk geldiği için bir de 220 lira iade teklif ettiler 650 liraya geldi alet. Xbox elite controller 2'nin series controller ile melezi.
Hall effect çubuk içeren, (varsa tetikler de hall effect olsa güzel olur) titreşim motoru tetiklerde ve alt kısımlarda toplam 4 tane olan, 2,4 ghz kablosuz bağlantısı olan, Xinput giriş sistemini kullanan, tuşları mekanik mikro switch olan, tetik tuşları PS3/PS4 gibi değil Xbox gibi olan, (PS tipi olanlar elden kayıyor çok gıcık ediyor, 8bitdo olanlarda daha kaymayan tip olan modele rastlamadım) bataryanın 1000 mah ideal minimum 600 mah olduğu, Switch oyunları oynayacaksan sixaxis denen hareket sensörlerinin bulunduğu, (switch'le işin yoksa bu bayağı boş iş) bol bol kapatılamayan ışığı olmayan (yoksa gece gözünü bayağı yorar ve dikkat dağınıklığı yapar) bir model bulursan çok iyi. Ne kadar çoğunu birden sağlıyorsa bi kol o kadar iyidir.
Ben olsam Aliexpress vb. indirimlerini kollardım 2700 lira verecek bi durum yok bunlar için.