Detaylar
Kim cevapladı?@Rifle, hocam 2 gün sağlam olan kart üçüncü günde bozulmaz bir de 20.000 TL'ye ikinci el kart alınmaz. En fazla 9-10k para verirsin ikinci ele. Şu anki kartınızda problem yoksa fanteziye girişmeyin boşuna.
Ben onu sattım hocam, özel sebeplerden dolayı. 4070 Super INNO3D 3 fanlı ocak 2025'te alınmış bir kart 3-4 aylık kredi kartı borcu olduğu için adam satıyordu onu alayım dedim, işte sonrasında da garanti sıkıntısı vs vs. 4070 Super yerine 5060 Ti 16 GB alacaktım AMD de istemiyordum tek tercih o olacaktı 4070 Super 2. elden aldım.
Konuştuğunuz kişiler hiçbir şey bilmiyor sanırım garanti konusunda. Kullandığınız ürünün faturalı olması, garantiye vermeniz için yeterlidir. İsmin bir önemi yoktur. Amazon üzerinden olmasa bile, bizzat servise bırakarak ya da kargo ile garantiye gönderebilirsiniz kod ile. Yani ürün garantisi bozulmaz, kişiye göre değişmez. Garanti belgesine bile gerek yok, fatura yeterli. Amazon üzerinden garantiye gönderirseniz sorun olabilir demişler zaten, oda hesaplar nedeniyle. Yani ürün garantili bir üründür, almanız sorun teşkil etmez.
Ayrıca az kullanılmış, bilinçsizce OC yapılmamış, madencilik gibi zorlayıcı şeyler görmemişse sahibinden temiz ürünler alınabilir.
Kısacası garanti yönünden içiniz rahat olsun.
Ayrıca az kullanılmış, bilinçsizce OC yapılmamış, madencilik gibi zorlayıcı şeyler görmemişse sahibinden temiz ürünler alınabilir.
Kısacası garanti yönünden içiniz rahat olsun.
Konuştuğunuz kişiler hiçbir şey bilmiyor sanırım garanti konusunda. Kullandığınız ürünün faturalı olması, garantiye vermeniz için yeterlidir. İsmin bir önemi yoktur. Amazon üzerinden olmasa bile, bizzat servise bırakarak ya da kargo ile garantiye gönderebilirsiniz kod ile. Yani ürün garantisi bozulmaz, kişiye göre değişmez. Garanti belgesine bile gerek yok, fatura yeterli. Amazon üzerinden garantiye gönderirseniz sorun olabilir demişler zaten, oda hesaplar nedeniyle. Yani ürün garantili bir üründür, almanız sorun teşkil etmez.
Kısacası garanti yönünden içiniz rahat olsun.![]()
Hocam peki amazona yollayamayacağımı garanti anlamın da biliyorsunuz, garaj online bana şöyle derse illa Amazon aracılığı ile bize yollamanız gerekirse demek ne olur? Son paramla da o kartı aldım hocam. Yani anlayabildiğinizi düşünüyorum beni, dediğim gibi pazartesi bana geliyor test edeceğim. 20.000 TL ikinci el için çok mu pahalı acaba?
Çok basit elinizde ki fatura ile Eksa bilgisayara ürünü gönderirseniz ya da elden teslim edersiniz sorunu çözerler. INNO3D ekran kartlarının yetkili servisi bu firmadır. Zaten siz GameGaraj'ya da Amazon ile garantiye gönderdiğinizde bu süreçler uzar. 10 günde halledilecek iş, 20 günü bulur. Çünkü siz gönderdiniz, onlar da Eksa bilgisayara gönderecek bekleyecek çünkü ürün gitmek için. Ayrıca 20 yazdıysa 18'e bağlanır bu iş. Pazarlık yapmadınız mı? Kabul etmezse 18.500 deyin kademe kademe yükseltin teklifi, en kötü 19 dersiniz el sıkışırsınız. Pazarlık payı her zaman vardır, kafasında bir rakam illaki olacak satıcının.
20.500dü 20.000 olur mu dedim okey dedi satın aldım pazartesi elime geçiyor, sizce iadelik bir durum var mı sıkıntıya girmeme gerek yok mu diyorsunz?
Çok basit elinizde ki fatura ile eksa bilgisayara ürünü gönderirseniz ya da elden teslim edersiniz sorunu çözerler. INNO3D ekran kartlarının yetkili servisi bu firmadır. Zaten siz GameGaraj'ya da Amazon ile garantiye gönderdiğinizde bu süreçler uzar. 10 günde halledilecek iş, 20 günü bulur. Çünkü siz gönderdiniz, onlar da eksa bilgisayara gönderecek bekleyecek çünkü ürün gitmek için. Ayrıca 20 yazdıysa 18'e bağlanır bu iş. Pazarlık yapmadınız mı? Kabul etmezse 18.500 deyin kademe kademe yükseltin teklifi, en kötü 19 dersiniz el sıkışırsınız. Pazarlık payı her zaman vardır, kafasında bir rakam illaki olacak satıcının.
O zaman hayırlı olsun. Daha ürün gelmeden strese girmişsin, bu kadar kafaya takmamalısın. Ekran kartı da öyle kolay kolay bozulmaz ayrıca.
normali vbos kaç olmalı@Rifle, furmark testinde normal ve hotspot sıcaklıklarına fan kullanım hızına bakın. Bu arada Gpu-z uygulamasından vbios sürümüne bakın. Farklı bir sürüm ise mining yapmıştır.
Hocam günaydınlar, yarın kart elime ulaşıyor 2 gün deneme hakkım bulunmaktadır. Gözle görülür fotoğraflar da kozmetik olarak mükemmel gözüküyordu yeni sıfır gibi. Hangi testleri yapmam gerek ve hangi bilgilerini kontrol etmem hangi uygulamadan ve nereden karşılaştırma yapabilirim bunu söylerseniz çok teşekkür ederim.@Rifle, furmark testinde normal ve hotspot sıcaklıklarına fan kullanım hızına bakın. Bu arada Gpu-z uygulamasından vbios sürümüne bakın. Farklı bir sürüm ise mining yapmıştır.
Son düzenleme:
Hocam örnek olarak gittiniz gigabyte eagle aldınız. Vbios sürümü "yinvyio" bu diyelim farklı bir şey attıysa mining yapılmış olabilir. Normal sıcaklık yanında hotspot sıcaklığına ve fan kullanım oranına dış yapısına bakın. Ağır bir oyunda test yapın.normali vbos kaç olmalı
Hocam günaydınlar, yarın kart elime ulaşıyor 2 gün deneme hakkım bulunmaktadır. Gözle görülür fotoğraflar da kozmetik olarak mükemmel gözüküyordu yeni sıfır gibi. Hangi testleri yapmam gerek ve hangi bilgilerini kontrol etmem hangi uygulamadan ve nereden karşılaştırma yapabilirim bunu söylerseniz çok teşekkür ederim.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-