Merhaba, Sahibinden'de Xbox One S kolu 1500 TL, DualSense ise 2000 TL civarında. PC'de kullanmak için almayı düşünüyorum. Aralarında kayda değer bir fark var mıdır? Titreşim motoru Xbox One S'te mevcutmuş sanırım, fakat kablosuz kullanıldığında bu özellik çalışıyor mu bilmiyorum. Bir de 2. el alırken orijinal olup olmadığını nasıl anlarım? Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Hayır. Çünkü pis olabilir. Ve Stick Drift dediğimiz olayın daha hızlı olması demektir.
O bütçeye 0 olarak daha iyi kollar mevcut. Eğer PC için kullanacaksan 1500TL ve 1300TL civarına bu attıklarımdan birini alabilirsin.Merhaba, Sahibinden'de Xbox One S kolu 1500 TL, DualSense ise 2000 TL civarında. PC'de kullanmak için almayı düşünüyorum. Aralarında kayda değer bir fark var mıdır? Titreşim motoru Xbox One S'te mevcutmuş sanırım, fakat kablosuz kullanıldığında bu özellik çalışıyor mu bilmiyorum. Bir de 2. el alırken orijinal olup olmadığını nasıl anlarım? Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Gamepad kablosuz oyun kontrolörü Machenike G5 Pro Elite Hall tetik Joystick mecha-dokunsal düğmeler anahtarı PC Android IOS için - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
AKNES 8 Ultimate Ultimate C/2C kablosuz 2.4G oyun denetleyicisi Gamepad Joystick PC için Windows 10 11 buhar güverte ahududu Pi Android - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Ben daha önce aldım ancak fiyatı çok iyiydi ( 0 bin TL civarı iken 350'ye almıştım şu an 0 fiyatına satıyor millet resmen), eğer yurt dışından alma imkanın varsa öyle yap 50 euro ya özel seri aldım sunkissed, yoksada yurt dışı internet sitlerinden alırsan ne kadar vergi ekleniyor onu hesap et ona göre al bence.
Geçen ay yurtdışındaydım DualSense Spiderman serisi vardı alamadım maalesef. Sıfırlarıda şu an çok pahalı, duruma göre bakıcam artık.Ben daha önce aldım ancak fiyatı çok iyiydi ( 0 bin TL civarı iken 350'ye almıştım şu an 0 fiyatına satıyor millet resmen), eğer yurt dışından alma imkanın varsa öyle yap 50 euro ya özel seri aldım sunkissed, yoksada yurt dışı internet sitlerinden alırsan ne kadar vergi ekleniyor onu hesap et ona göre al bence.
Titreşim motoru vs özellikler var mıdır bunlarda?O bütçeye 0 olarak daha iyi kollar mevcut. Eğer PC için kullanacaksan 1500TL ve 1300TL civarına bu attıklarımdan birini alabilirsin.
![]()
Gamepad kablosuz oyun kontrolörü Machenike G5 Pro Elite Hall tetik Joystick mecha-dokunsal düğmeler anahtarı PC Android IOS için - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
AKNES 8 Ultimate Ultimate C/2C kablosuz 2.4G oyun denetleyicisi Gamepad Joystick PC için Windows 10 11 buhar güverte ahududu Pi Android - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hikayeli oyunlar için alıcam zaten. Fifa,pes tarzı oyunlar oynamıyorum. Çok fazla kullanacağımı zannetmiyorum. Böyle şeyler işimi görür gibi.
Geçen ay yurt dışındaydım DualSense Spider-Man serisi vardı alamadım maalesef. Sıfırları da şu an çok pahalı, duruma göre bakacağım artık.
Titreşim motoru vs özellikler var mıdır bunlarda?
Hikayeli oyunlar için alacağım zaten. FIFA, pes tarzı oyunlar oynamıyorum. Çok fazla kullanacağımı zannetmiyorum. Böyle şeyler işimi görür gibi.
Oyunlarda titreşim motoru nadiren kullanılıyor o yüzden çok sorun olmaz.
Titreşim motoru var evet.Geçen ay yurtdışındaydım DualSense Spiderman serisi vardı alamadım maalesef. Sıfırlarıda şu an çok pahalı, duruma göre bakıcam artık.
Titreşim motoru vs özellikler var mıdır bunlarda?
Hikayeli oyunlar için alıcam zaten. Fifa,pes tarzı oyunlar oynamıyorum. Çok fazla kullanacağımı zannetmiyorum. Böyle şeyler işimi görür gibi.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-