muhammetaktas122
Uzman
Alınmaz. MSI tarafında MPG, Edge harici bir model alınmaz yüksek bütçe AM5'te. Özellikle B850 Tomahawk ve X870 Tomahawk ciddi şekilde kronikli.
Sıfır olsa bile alınmaz.Eğer kompanentlerinde bir sorun vs. yoksa ve fazladan USB4 gibi portlara ihtiyacınız varsa alınabilir. Ama şahsen B850 yongaseti bir hayli yeterli olduğu ve üst seviyeye yakın olduğu için sıfır B850 alırdım, tabi yine de karar sizin.
Alınmaz. MSI tarafında MPG, Edge harici bir model alınmaz yüksek bütçe AM5'te. Özellikle B850 Tomahawk ve X870 Tomahawk ciddi şekilde kronikli.
Sıfır olsa bile alınmaz.
Ben sırf alt serilerindeki sorunlarla uğraşmamak için MPG X870e Carbon aldım.![]()
Sıfır olsa bile alınmaz.
Ben sırf alt serilerindeki sorunlarla uğraşmamak için MPG X870e Carbon aldım.![]()
Kronik sorun derken ne tür sorunları var hocam?Alınmaz. MSI tarafında MPG, Edge harici bir model alınmaz yüksek bütçe AM5'te. Özellikle B850 Tomahawk ve X870 Tomahawk ciddi şekilde kronikli.
Sıfır olsa bile alınmaz.
Ben sırf alt serilerindeki sorunlarla uğraşmamak için MPG X870E Carbon aldım.![]()
USB port, Wi-Fi kopması ve bozulması, stabilite sorunları vs. vs.
Anladım teşekkür ederim bilgiler için. Açıkçası bu kadar kroniği olması bana garip geldi ama olup da almak zaten mantıklı olmaz zaten.USB port, Wi-Fi kopması ve bozulması, stabilite sorunları vs. vs.
Özellikle USB arızaları çok yaygın.
En iyisini yapmışsınız, zamanında test etme şansım oldu. Her halükârda ''Baba modeldir.'' diyebileceğimiz bir anakartMSI, AM5 tarafında batırdı. Bende MSI karta sahibim ama alt serilerindeki sorunlarla uğraşmamak için X870E Carbon aldım.![]()