Vezir

Çalışkan
Arkadaşlar iyi akşamlar dilerim. Yeni ekran kartı aldım ve eski ekran kartımı satacağım. Tam fiyat bilgim yok o yüzden sizlere danışmak istedim.

Gigabyte RTX 3070 Windforce model ekran kartını satacağım. Ürünün ilk sahibiyim ve 3 yıldır aralıksız kullanıyorum.
Kutusu ve aparatları mevcut. Sadece son zamanlarda sıcaklık değerleri biraz fazla. Açık dünya oyunlarında fan %100 olsa bile 77-80 derecelere kadar çıkıyor. Bilgim olmadığı için termal macun yenilemedim.

Bu şekilde satılabilir mi? Fiyatı ne kadar olmalıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun yenilemeden satabilir miyim yoksa bir şekilde yeniletmem mi gerekiyor?
Yerinizde olsam termal macun ve padlerini yenileyip o şekilde satardım, bu şekildeyken alıcı bulması bi tık zor.

Termal macun yenilemeniz iyi bir şey değil. İçi açılmış kart her zaman şüphe uyandırır alıcıda. Alan kişi kendi yaptırsın bakımını.
Şöyle bir sorun da var ama; Sıcaklıklar yüksekken alıcıların kafasında şüphe de uyanabilir, bunu göz önüne almak gerek.

Yerinizde olsam termal macun ve padlerini yenileyip o şekilde satardım, bu şekildeyken alıcı bulması bir tık zor.

Şöyle bir sorun da var ama; sıcaklıklar yüksekken alıcıların kafasında şüphe de uyanabilir, bunu göz önüne almak gerek.

Durum belli değil mi hocam, 3 senelik ilk sahibi bakımsız, bence bakımla 70 derecelere kadar inebilir.

Sendeki kart maksimum ederi 7K o sıcaklıkla kimse 8K para vermez. Bence macun değiştirirsen daha yüksek fiyata satarsın ama bakım maliyetini de unutma. Ayrıca 3070 günümüzde Ultra seviye bir ekran kartı değil çok az kişi içi açılıp açılmadığına bakar.