Detaylar
Kim cevapladı?Wartz 3
Üstün
- Makaleler
- 5
Şuan indirdim hocam. Deneyecem. Teşekkür ederim.Arkada bir de işlem yapıyor o yüzden ram fazla hem bir hp imajı hazırlıyor hemde update yapıyor. Eki Görüntüle 142992
Hard disk olmasa uçardı.
Wartz 3
Üstün
- Makaleler
- 5
Windows 10 tercih ettim o yüzden hocam. Windows 11'i para verseler kullanmam.Rica ederim hocam. Bir de eğer bilgisayar 32 bit ise windows 11 denemeyin çünkü 32 bit windows 11 yok.
IRCplus
Çalışkan
https://www.microsoft.com/tr-tr/windows/compare-windows-11-home-vs-pro-versions#tabs1-2
windows 10 Home 64bit Kurmanı Tavsiye ederim
Senin sistem gereksimlerin Yeterli olacaktır.
11 yada 10 pro kullanımlar iş için kullanılmaktadır. Oyun için her ikiside aynıdır.
windows 10 Home 64bit Kurmanı Tavsiye ederim
Senin sistem gereksimlerin Yeterli olacaktır.
11 yada 10 pro kullanımlar iş için kullanılmaktadır. Oyun için her ikiside aynıdır.
modlu iso kullanabilrsen rekos 1709 öneririm
megatronn
Üstün
Arkada bir de işlem yapıyor o yüzden RAM fazla hem bir HP imajı hazırlıyor hem de Update yapıyor. Eki Görüntüle 142992
Hard disk olmasa uçardı.
Aynı şeyi Intel Core 2 Duo 8400'de denedim grafik driverları kurunca rahat çalıştı. Yani bu bilgisayardan daha hızlıydı.
Hocam nasıl yaptınız bir video veya başka bir rehber atabilir misiniz ve ben oyun değil de gündelik kullanım film vb için kullanacağım herhangi bir eksisi var mı?
IRCplus
Çalışkan
Gündelik Kullanımda Flim,video, Youtube, sosyal medya Kullanımlarda windows 10 home 64bit Kullanmanız Daha düşük enerji ile yüksek perfonmas alması ile işlemcini Ram nın yormaz. Çünkü içersnden bir çok iş odaklı uygulamalar çıkartılmıştır.Hocam nasıl yaptınız bir video veya başka bir rehber atabilir misiniz ve ben oyun değil de gündelik kullanım film vb için kullanacağım herhangi bir eksisi var mı?
Neden Win11 degilde win10 kullanmanı Tavsiye ediyorum Sistem gereksimlerini daha düşük olup, Gereksiz uygulamalar ile birlikte gelmiyor. ayrıca içersinden Gereksiz uyguylamaları uygulamalar ve özelikler üzerinden kaldırabilirsin. sistemden yer açılır.
Kolay Gelsin.
Wartz 3
Üstün
- Makaleler
- 5
Hocam nasıl yaptınız bir video veya başka bir rehber atabilir misiniz ve ben oyun değil de gündelik kullanım film vb için kullanacağım herhangi bir eksisi var mı?
IRCplus
Çalışkan
nLite ile içerik düzenlemesi ile Bir çok Hata almana Kurulum esnasında yada kurduktan sonra Hata almana neden olabilir.
Uğraşma, seni üzer zaman kaybı,
Doğrudan indirmen için 24 saat Gecerli,
wihdow 10 64 bit Türkçe
Kurulum esnasında Windows 10 Home Single Language olarak Secip devam edersin Hepsi bukadar. kolay gelsin
Uğraşma, seni üzer zaman kaybı,
Doğrudan indirmen için 24 saat Gecerli,
wihdow 10 64 bit Türkçe
Kurulum esnasında Windows 10 Home Single Language olarak Secip devam edersin Hepsi bukadar. kolay gelsin
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 75.049 TL
- mauroicardi99
-