Arkada bir de işlem yapıyor o yüzden RAM fazla hem bir HP imajı hazırlıyor hem de Update yapıyor.

image.webp

Hard disk olmasa uçardı.

Aynı şeyi Intel Core 2 Duo 8400'de denedim grafik driverları kurunca rahat çalıştı. Yani bu bilgisayardan daha hızlıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim hocam. Bir de eğer bilgisayar 32 bit ise windows 11 denemeyin çünkü 32 bit windows 11 yok.

Arkada bir de işlem yapıyor o yüzden RAM fazla hem bir HP imajı hazırlıyor hem de Update yapıyor. Eki Görüntüle 142992

Hard disk olmasa uçardı.

Aynı şeyi Intel Core 2 Duo 8400'de denedim grafik driverları kurunca rahat çalıştı. Yani bu bilgisayardan daha hızlıydı.

Hocam nasıl yaptınız bir video veya başka bir rehber atabilir misiniz ve ben oyun değil de gündelik kullanım film vb için kullanacağım herhangi bir eksisi var mı?

Hocam nasıl yaptınız bir video veya başka bir rehber atabilir misiniz ve ben oyun değil de gündelik kullanım film vb için kullanacağım herhangi bir eksisi var mı?
Gündelik Kullanımda Flim,video, Youtube, sosyal medya Kullanımlarda windows 10 home 64bit Kullanmanız Daha düşük enerji ile yüksek perfonmas alması ile işlemcini Ram nın yormaz. Çünkü içersnden bir çok iş odaklı uygulamalar çıkartılmıştır.
Neden Win11 degilde win10 kullanmanı Tavsiye ediyorum Sistem gereksimlerini daha düşük olup, Gereksiz uygulamalar ile birlikte gelmiyor. ayrıca içersinden Gereksiz uyguylamaları uygulamalar ve özelikler üzerinden kaldırabilirsin. sistemden yer açılır.
Kolay Gelsin.