windows 10 Home 64bit Kurmanı Tavsiye ederim
Senin sistem gereksimlerin Yeterli olacaktır.
11 yada 10 pro kullanımlar iş için kullanılmaktadır. Oyun için her ikiside aynıdır.
Hocam nasıl yaptınız bir video veya başka bir rehber atabilir misiniz ve ben oyun değil de gündelik kullanım film vb için kullanacağım herhangi bir eksisi var mı?
Hocam nasıl yaptınız bir video veya başka bir rehber atabilir misiniz ve ben oyun değil de gündelik kullanım film vb için kullanacağım herhangi bir eksisi var mı?
Gündelik Kullanımda Flim,video, Youtube, sosyal medya Kullanımlarda windows 10 home 64bit Kullanmanız Daha düşük enerji ile yüksek perfonmas alması ile işlemcini Ram nın yormaz. Çünkü içersnden bir çok iş odaklı uygulamalar çıkartılmıştır.
Neden Win11 degilde win10 kullanmanı Tavsiye ediyorum Sistem gereksimlerini daha düşük olup, Gereksiz uygulamalar ile birlikte gelmiyor. ayrıca içersinden Gereksiz uyguylamaları uygulamalar ve özelikler üzerinden kaldırabilirsin. sistemden yer açılır.
Kolay Gelsin.
nLite ile içerik düzenlemesi ile Bir çok Hata almana Kurulum esnasında yada kurduktan sonra Hata almana neden olabilir.
Uğraşma, seni üzer zaman kaybı,
Doğrudan indirmen için 24 saat Gecerli,
wihdow 10 64 bit Türkçe