Yer
İzmir
Merhabalar bugün spor salonu üyeliğimi dondurdum 2 haftalık. Yurt dışına çıkıcaz haftasonu açıkçası sıkıldım kaslar da dinlensin istedim fakat yeme konusunda istikrarlı gitmeyeceğim açıkçası yani yiyeceğim canımın isteğini ne kadar geriye giderim 2 haftadan sonra başlayacağım tekrardan.

Merhaba bugün spor salonu üyeliğimi dondurdum 2 haftalık. Yurt dışına çıkacağız hafta sonu açıkçası sıkıldım kaslar da dinlensin istedim fakat yeme konusunda istikrarlı gitmeyeceğim açıkçası yani yiyeceğim canımın isteğini ne kadar geriye giderim 2 haftadan sonra başlayacağım tekrardan.

2 haftada daha ileri bile gidebilirsiniz. En azından ben 1 hafta civarı ara verip tekrar devam edince ağırlıklarım artmıştı.

Olmuyor, kas kaybı için 4 haftadan uzun süre geçmesi lazım. Bu süreçte sadece kasların varlığını hatırlatacak kadar çalışırsanız bile yetiyor.

Merhaba bugün spor salonu üyeliğimi dondurdum 2 haftalık. Yurt dışına çıkacağız hafta sonu açıkçası sıkıldım kaslar da dinlensin istedim fakat yeme konusunda istikrarlı gitmeyeceğim açıkçası yani yiyeceğim canımın isteğini ne kadar geriye giderim 2 haftadan sonra başlayacağım tekrardan.

Olacağını düşünmüyorum tabii 2 hafta içinde çok kilo aldıracak ürünler yerseniz çok ufak değişim olur ama hiç etki edeceğini sanmıyorum.

Olmuyor, kas kaybı için 4 haftadan uzun süre geçmesi lazım. Bu süreçte sadece kasların varlığını hatırlatacak kadar çalışırsanız bile yetiyor.

Ne kadar mesela?

2 hafta boyunca canınız ne çekerse yerseniz bir miktar yağlanırsınız. Ancak kas kaybı hakkında bir problem olacağını düşünmüyorum.

Ama çok sağlam yiyeceğim yani 173 boyunda 85 kiloydum en son şu an 90 bile olmuş olabilirim. Bulka girmiştim ama pişmanlık geldi büyük olacağız niyetine obez olacağuz. Dirtyden zayıflayınca da zargana gibi hissediyorum, çıkmazdayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kas kaybı 4 haftadan sonra başlar. Dert etmeyin en fazla kaslardaki su miktarında az bir değişiklik veya yağlanma/zayıflama olmuştur.