Hocam yukardaki mesaja da bakar mısınız sıkıntı olur mu.Kas kaybı 4 haftadan sonra başlar. Dert etmeyin en fazla kaslardaki su miktarında az bir değişiklik veya yağlanma/zayıflama olmuştur.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ama çok sağlam yiyeceğim yani 173 boyunda 85 kiloydum en son şu an 90 bile olmuş olabilirim bulka girmiştim ama pişmanlık geldi büyük olacağız niyetine obez olcaz dirtyden zayıflayınca da zargana gibi hissediyorum çıkmazdayım.
Boyuna göre kilon fazla kendini önce 85 sonra 80'e sabitlemeye çalış definasyon ile.
İşte 2 haftadan sonra yapıcam onu 100 kilo olarak geri dönmeyelim de.Boyuna göre kilon fazla kendini önce 85 sonra 80'e sabitlemeye çalış definasyon ile.
megaton
Uzman
Normal bir süreçte olmaz. Benim gibi hastalık yaşarsanız 1 ay bile sürmeden 10 15 kg kaybedersin.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
İşte 2 haftadan sonra yapacağım onu 100 kilo olarak geri dönmeyelim de.
Nefsine hakim olacaksın ne diyeyim başka?
@Recep Baltaş olmaz abi. Genel olarak beslenmeye bağlı olduğunu da belirtmek lazım.
@kraxius normalde yağlı ve şekerli beslenmiyorsan bu süreçte yağlanırsın. Vücut alışık olmadığı şeye tepki verecektir ve yağlanacaksındır.
@kraxius normalde yağlı ve şekerli beslenmiyorsan bu süreçte yağlanırsın. Vücut alışık olmadığı şeye tepki verecektir ve yağlanacaksındır.
Maksimum bir haftaya geri toparlar sıkıntı yok.
Karın kasları belirginliğini çok hızlı kaybediyor. Bunun dışında sorun olmaz. Olsa bile toparlamak çok sürmeyecektir.