Gündelik hayatta sadece sigara ve yiyecek alıyordum. Arada sırada da iddia oynuyordum. (Yani param bunlara yetiyordu.) Artık sigara içmeyeceğim, yemeğimi evde yapacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bakanlar ve Cumhurbaşkanı yardımcısı telefon konuşması yaptılar.
Boykot çağrısı yapıyoruz diye hakkımızda soruşturma başlatıldı, şaka gibi ülke!
- Makaleler
- 1
Bu olay Sırbistan protestolarından ilham alındı belirli günlerde boykot yapıp o günlerde indirim yapanları genel boykot içine sokuyorlar. Bizde de bazı şahsiyetlerin gittiği yerler yapılabilir.Bence mantıklı değil, uzun vaadeli boykotlar mantıklı olabilir ama bunun için gün ayrımak çok saçma. Uzun vaadeli boykot yapınca ona muhalif grup gider 2 3 gün oranın ürününü alır en son parası biter yapmayı bırakır. Ama bunu tek gün yaparsan zaten tek seferlik bir şey örgütlenip hepsi o ürünü alır. Verhasılıkelam bana mantıklı gelmedi.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Normalde hiçbir şey almayacaktım ama maalesef amcam vefat ettiği için gelenlere ayran, çay, yemek, kır pidesi aldım. Hiç olmadığı kadar para harcadım dün.
- Makaleler
- 1
Başınız sağ olsun hocam. Yapacak bir şey yok bu durumda.Normalde hiçbir şey almayacaktım ama maalesef amcam vefat ettiği için gelenlere ayran, çay, yemek, kır pidesi aldım. Hiç olmadığı kadar para harcadım dün.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Sağ ol hocam.Başınız sağ olsun hocam. Yapacak bir şey yok bu durumda.
Af buyurun amma yani sonuç ne olacak. Ertesi gün insanlar daha yüklü bir şekilde satın alım yapacak. Neyin önüne geçilmiş olacak? 1 günlüğüne bir şeyleri durdurmuş oldun ee sonuç ne yani?
Yeni konular
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-