2 yıllık bölüm tavsiyesi

Unlishimaide 5

Başarılı
Yer
Başkent
Selam, tercihler yakında kapanıyor; ailem pek anlamıyor ve ilgilenmiyor desem yeridir.
Puanıma göre gelen ve ben bunu okuyabilirim dediğim bölümleri seçtim. Şunu okursan ve kendini geliştirirsen işsiz kalma olasılığın azalır ve zamanla iyi para kazanırsın gibi tavsiyelerde bulunursanız iyi olur. Okunur/okunmaz şeklinde tercih yapmaya çalışıyorum. 2 yıllık okuyacağım gibi.

Bölümler: Elektronik teknolojisi, elektrik, otomotiv teknolojisi, kontrol ve otomasyon, akıllı tarım ve gıda, mekatronik, harita ve kadastro, iklimlendirme ve soğutma teknolojisi, CNC programlama, elektronik ve haberleşme teknolojisi, gıda kontrol, makine, iş makineleri operatörlüğü, muhasebe ve vergi uygulamaları, inşaat teknolojisi, lojistik, aşçılık, grafik tasarım, biyomedikal cihaz. (Ağrı gibi yerler geliyor, son tercihim şu an için)

Grafik tasarım öneririm iş bulman daha kolay olur.
Elektrik veya elektronik okursam KPSS'den deneme şansım olur diye baskın geliyor ama grafik tasarımda olabilir. Elimde laptop var, iş öğrenip kendimi geliştirirsem iyi yerlere gelebilme şansım olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…