Değildir.Hocam maalesef daha zorlayamam da attığım laptop nasıl iyi midir?
Detaylar
Kim cevapladı?Botox Reis
Yetkin
@mortem.dll bulunamadı https://m.n11.com/urun/lenovo-loq-1...h-dizustu-bilgisayar-57987587?magaza=sepetist
Peki hocam bunu önerir misiniz?
Peki hocam bunu önerir misiniz?
Sen bana maksimum bütçe söyle, bi' bakıp son kararı verelim.
Botox Reis
Yetkin
Hocam bir 25k lık birde 30k lık bakalım.Sen bana maksimum bütçe söyle, bi' bakıp son kararı verelim.
Tamam. Şimdi sizin için önemli kriterleri alalım, şu şu olsun, olmasın dediğiniz bir şey var mı?
Botox Reis
Yetkin
Hocam ben üniversite için bakıyorum yani ders çalışmak için.Tamam. Şimdi sizin için önemli kriterleri alalım, şu şu olsun, olmasın dediğiniz bir şey var mı?
Tamam, ağırlıklı olarak ev, okul kullanımı olacak. Biraz da oyun oynayacaksınız canınız sıkılınca. Sanırım doğru anladım. Bu bağlamda aşağıdaki modeli alıp geçebilirsiniz. Sepette 26.879 TL.Hocam ben üniversite için bakıyorum yani ders çalışmak için.
Botox Reis
Yetkin
@mortem.dll bulunamadı Hocam attığınız linkteki ürün aklımda biraz gezerken bu laptopa denk geldim 2023 Kasım ayında Teknosa'dan bu laptopu alacaktım fiyatı indirimde 12k dı adam bana kaskosu içinde 20k ya satmaya çalışıyordu bende eve elim boş dönmüştüm neyse acaba bu laptop benim beklentilerimi karşılar mı merak ettiğim için soruyorum.
@mortem.dll bulunamadı Hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın son sorumun cevabını alabilir miyim acaba?
Son düzenleme:
Karşılamaz.
@mortem.dll bulunamadı Hocam attığınız linkteki ürün aklımda biraz gezerken bu laptopa denk geldim 2023 Kasım ayında Teknosa'dan bu laptopu alacaktım fiyatı indirimde 12k dı adam bana kaskosu içinde 20k ya satmaya çalışıyordu bende eve elim boş dönmüştüm neyse acaba bu laptop benim beklentilerimi karşılar mı merak ettiğim için soruyorum.
@mortem.dll bulunamadı Hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın son sorumun cevabını alabilir miyim acaba?
Botox Reis
Yetkin
@mortem.dll bulunamadı https://www.vatanbilgisayar.com/asu...hs-rtx4050-6gb-8gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html
Hocam acilen il dışına çıkacağım bu nasıl sizce Vatan'a gelmiş.
Hocam acilen il dışına çıkacağım bu nasıl sizce Vatan'a gelmiş.