540HZ alcağına bence 360HZ oled veya 480hz oled alsın. Özellikle boşa 540HZ zowie almasın.
Hocam sadece cs2 oynadığım için monitörün renk veya canlılık gibi şeylerinden ziyade yenileme hızı daha iyi oluyor benim için, şu anda halihazırda 240 kullanıyorum. İşlemci konusunda kararsız kaldım. 9700x alacağım sanırım fakat önerdiğiniz anakart (Asus Prime B650M-R) bu işlemci için biraz yetersiz değil mi? Tam performans ile sorunsuz kullanabilir miyim? Kart biraz çıplak gözüktü açıkcası

Hocam sadece CS2 oynadığım için monitörün renk veya canlılık gibi şeylerinden ziyade yenileme hızı daha iyi oluyor benim için, şu anda halihazırda 240 kullanıyorum. İşlemci konusunda kararsız kaldım. 9700X alacağım sanırım fakat önerdiğiniz anakart (ASUS Prime B650M-R) bu işlemci için biraz yetersiz değil mi? Tam performans ile sorunsuz kullanabilir miyim? Kart biraz çıplak gözüktü açıkçası

Yeterli olur anakart sorun olmaz. Onun dışında 480 ve 540 arasındaki hız farkını anlamazsın ama OLED monitörlerde hem gecikme değeri 0 oluyor gecikme 0 olunca hareket bulanıklılığı diğer panellere göre daha düşük oluyor hem de ghosting olmuyor.