Bütçe
20.000 TL
Böyleymiş. Suya dayanıklılık sıkıntı. Ve dediğiniz gibi, temiz işçilik yapan biri lazım. Ben acaba kendim yapabilir miyim diye düşünmüştüm, hiç bu kadar ince işlere girişmedim ama ilgimi çekiyor yani.

Bir de bu PttAVM'deki ithalatçı garantili 14T'ler alınır mı? Peki? 21 bine satıyorlar. İthalatçı garantisi garanti yok gibi bir şey diyor çoğu kişi :d bir sorun çıkmasın diye dua edeceğiz öyle alırsak yani. Xiaomi TR garantili olanlar 5-6 bin daha pahalı.

İthalatçı garantili yurt dışı anlamına gelmiyor mu zaten?

İthalatçı garantili yurt dışı anlamına gelmiyor mu zaten?
Öyle mi? Yok yav. Resmi distribitör yerine ithalatı yapan firma garanti sağlıyor bir sıkntı olunca. Yurt içi yine. Tek fark garanti. Xiaomi TR'ye gelmeden Mi 6'yı aldıydım, o da ithalatçı garantiliydi. Normal kayıtlı cihaz.
Fiyattan kaçak olduğunu anlaşılıyor zaten. Muhtemelen elinize kayıtsız bir cihaz geçecek.
Yorumları olumlu satıcılar vardı.

Öyle mi? Yok yav. Resmi distribitör yerine ithalatı yapan firma garanti sağlıyor bir sıkntı olunca. Yurt içi yine. Tek fark garanti. Xiaomi TR'ye gelmeden Mi 6'yı aldıydım, o da ithalatçı garantiliydi. Normal kayıtlı cihaz.

Yorumları olumlu satıcılar vardı.

İstiyorsan alabilirsin. 14 gün iade hakkın var zaten. Memnun kalmaz isen iade edebilirsiniz.

mi 6'yı bana verirsin artık😉

İstiyorsan alabilirsin. 14 gün iade hakkın var zaten. Memnun kalmaz isen iade edebilirsiniz.

mi 6'yı bana verirsin artık😉
Mi 6 müzelik. Veya Yd cihaz alıp 8 ay onu kullanır 4 ay da çift telefon ile gezerim diye düşünüyorum. Bakalım. Bir yandan telefonun parası tamamen benden çıkmayacağı için aldırmak da istemiyorum bu yaşta bi şey aldırasım gelmiyor. İyilik yapası tuttu bizimkilerin benim telefon çok eski olduğundan.