Xiaomi Pad Mini mi, iPad a16 mı? Samsung mu, Honor Pad V9 mu? Hangisi ya da başka öneriniz var mı?

Ufak bir şey istiyorsan net Xiaomi pad mini.
Samsung olarak Tab S10 FE var ama bütçeni yükseltmeni öneririm. Mesela Tab S9 ya da Tab S11'e doğru. Honor önermem. Onun dısında Apple ekosistemin yoksa iPad 11'e gerek yok.
Ek önerim Huawei tabletlere bakman olur. MatePad 11.5 2025 ya da MatePad 11.5s gibi.

Google servisleri yok onu göz önüne alın. Belki size google uygulamaları lazım olacak.
MatePad önermem Google senkronizasyonu problem yaratabiliyormuş ve işlemcileri eski Tab S9 en iyi senecek.
iPhone kullanmadığım için ekosistemi ne işe yarıyor bilmiyorum ama bence A16 işlemcili iPad 11 en iyisi olur. Kasma donma yapmayacak 5 sene sorunsuz oyun oynatacak tablet odur. Bazı eksileride var tabii.

Google servisleri yok onu göz önüne alın. Belki size Google uygulamaları lazım olacak.

iPhone kullanmadığım için ekosistemi ne işe yarıyor bilmiyorum ama bence A16 işlemcili iPad 11 en iyisi olur. Kasma donma yapmayacak 5 sene sorunusz oyun oynatacak tablet odur. Bazı eksileride var tabii.

Arkadaş oyun oynayacağım dediği için 60Hz ekranlı bir tablet önermek mantıksız olur
Ayrıca OLED ekranda büyük ekranlı bir cihaz için nimettir bu yüzden Tab S9 dedim ben aktif olarak hem ders hem oyun hem film için kullanıyorum seneye inşallah karakter modelleme 3D tasarımlar için kullanacağım