Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
Kalem ve kılıf çok gerekli değil bana. En fazla kalemle arada bir pdf soru çözerim.HONOR Pad V9 öneririm, 8GB 256GB donanımıyla gayet iyi iş çıkarıyor ve ekranının daha iyi olduğunu düşünüyorum Samsung S10 FE'ye göre.
Ayrıca kılıf, kalem ve klavye hediyeli. Linkini bıraktım.
- Makaleler
- 6
Kalem ve kılıf çok gerekli değil bana. En fazla kalemle arada bir PDF soru çözerim.
Bu çok mantıklı şu an.
Eğer Google sorununu nasıl çözerim diyorsan rehberimi okursan 2dk da halledersin.
Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
...
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
Adım 2) Peki, nasıl kuracağım?
Kurmak için siteye gittikten sonra ilk çıkan "F-Droid'i indir" tuşuna basman yeterliO zaman Matepad 12X 12.0" Papermatte Edition 12GB 256GB öneririm kesinlikle. Bütçenin 2000 lira üstünde fakat emin ol çok iyi bir tablet.Kalem ve kılıf çok gerekli değil bana. En fazla kalemle arada bir pdf soru çözerim.
İşlemci ve AMOLED ekran yazılım için ben sanırım Tab S9 bakacağım. Kılıf ve şarj adaptörü öneriniz var mı? Hiç ekosistem kullanmadım telefonla uyumlu olması daha mantıklı olur gibi.
Doğru karar.
Spigen modellere bakabilirsin adaptör için.
Google servisi vs uğraşmak istemiyorum hocam. 28 kasımda 20kya düşer tab s9.
Google servisi vs uğraşmak istemiyorum hocam. 28 Kasım'da 20kya düşer Tab s9.
Geçen günlerde Tab S11 bu fiyatlara düşmüştü harika bir indirimdi siperde beklemek lazım.
Geçen günlerde Tab S11 bu fiyatlara düşmüştü harika bir indirimdi siperde beklemek lazım.
Eki Görüntüle 203432
Çok iyi fiyat. İndirimi takip etmeye çalışayım. Epeyde indirim belli oluyor mu?
Çok iyi fiyat. İndirimi takip etmeye çalışayım. Epeyde indirim belli oluyor mu?
Akakçe'den bakmak daha sağlıklı olur hocam.