Bütçe
20.000-25.000 TL

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
20-25 bin TL bütçem var, vites dahil direksiyon seti istiyorum. G29 alacaktım fakat fazla ses çıkardığından dolayı vazgeçtim, fazla ses çıkarmayacak ve uzun süre kullanabileceğim direksiyon seti önerir misiniz?

@AdvocateD

Son düzenleme:
Yok. Derseniz sırf ekosistem için daha kötü bir cihaz alayım Moza R3 var.

@ircoas arkadaşımız gerekli cevabı vermiş zaten :) Bu bütçelerede Moza R3 ve PXN VD4 dışında alternatif yok. Tercih sizin...
Peki sorunsuz bir direksiyon seti için bu bütçenin tamamını kullanmam şart mı? Mesela 10.000 - 19.000 TL civarında sorunsuz ve uzun süre götürebilecek kaliteli direksiyon seti var mı?

Yine PXN'in V10 Pro modeli var ama şuan taksitli almak isterseniz stoklarda kalmadı. Gemi ile geliyor en erken 1 aya gelirmiş.

Eğer kaldıysa bu satıcıda vardı en son.

Ama şahsen VD4 almanızı öneririm. Şuan üzerine düştükleri seriler VD serileri ve ekosistemi onlar üzerine diziyorlar. Ayrıca V10 Pro'nun pedalları plastik.

Bunlar dışında alacağınız modeller belli zaten G29 ve T300RS. 2025 yılında artık dişli ve kayışlı modellere yatırım yapmanın bir anlamı yok.

Yine PXN'in V10 Pro modeli var ama şuan taksitli almak isterseniz stoklarda kalmadı. Gemi ile geliyor en erken 1 aya gelirmiş.

Eğer kaldıysa bu satıcıda vardı en son.

Ama şahsen VD4 almanızı öneririm. Şuan üzerine düştükleri seriler VD serileri ve ekosistemi onlar üzerine diziyorlar. Ayrıca V10 Pro'nun pedalları plastik.

Bunlar dışında alacağınız modeller belli zaten G29 ve T300RS. 2025 yılında artık dişli ve kayışlı modellere yatırım yapmanın bir anlamı yok.
Anladım, VD4 alacağım o zaman. İnceleme videosu varsa atabilir misiniz, ve yapmam gereken ayarlar neler? Ayrıca uzun süre götürebilir değil mi? Fotolardan kötü gözüktü gözüme.

Bütçe farklı model için en az kaç artmalı peki? Bu biraz gözüme garip geldi. G29 tasarım olarak sevdim fakat kötüymüş.

Son düzenleme:
Anladım, VD4 alacağım o zaman. İnceleme videosu varsa atabilir misiniz, ve yapmam gereken ayarlar neler? Ayrıca uzun süre götürebilir değil mi? Fotolardan kötü gözüktü gözüme.

Bütçe farklı model için en az kaç artmalı peki? Bu biraz gözüme garip geldi. G29 tasarım olarak sevdim fakat kötüymüş.

Hocam bunların üstündeki modeller artık profesyonel SIM racinge giriyor. Moza ve Pxn'in giriş seviyesi modellerinin üstünde simagic var ve sadece motorları 45 50 binden başlıyor. Daha pedalı ve direksiyonunu saymıyorum bile ayrı ayrı almanız gerekiyor.
Ben VD6 kullanıyorum işte. Motoru hiç ses çıkarmıyor ve ısınmıyor. Direksiyonu da hafif ve ucuz hissetirmiyor. Hafif olması Force feedbacki daha iyi almanız için olumlu bir şey zaten.
Aldıktan sonra yalnızca pxn simracing isimli yazılımını kullanıyoruz. Oyunlar için hazır profiller var uygulamada. Oyun içinden yalnızca tuş ve pedal atamalarını yapıyorsunuz.