Bütçe
20.000-25.000 TL
@AdvocateD Benim masamın altında bir çıkıntı var, sonrasında düz oluyor. Takarken herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Şu şekil kısa bir çıkıntı var:

Eki Görüntüle 207875

Ve siz işiniz bittikten sonra direksiyon setini kaldırıyor musunuz?
Yok hocam masa takma aparatının yaklaşık 10 cm fln payı var her yere girer bence.
Benim pedallar masanın altında duruyor, motoru masanın sağ tarafına bağlayıp öyle bırakıyorum. Direksiyonu da dolaba koyuyorum. Toplamda max 2-3 dk sürüyor kablosu masaya sabitlemesi vs.

Bu şekilde kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20251203_005546_256.webp
    IMG_20251203_005546_256.webp
    4,9 MB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20251116-WA0056.webp
    IMG-20251116-WA0056.webp
    2 MB · Görüntüleme: 35
@AdvocateD Tekrardan çok teşekkürler, yarın geliyor direksiyon setim. Son olarak, hangi tuşun ne işe yaradığını nasıl öğrenebilirim? İlk direksiyon setim.

@AdvocateD Tekrardan çok teşekkürler, yarın geliyor direksiyon setim. Son olarak, hangi tuşun ne işe yaradığını nasıl öğrenebilirim? İlk direksiyon setim.
Hocam tuşların hepsini oyun içinden kendiniz atayacaksınız. Bu direksiyon setleri gamepadler gib xinput değildir. Ya Raw input olur ya d-input. O yüzden oyun içinde axis yazan yerlere direksiyon ve pedalları atayacaksınız geri kalanı da nasıl isterseniz öyle. PXN Simracing yazılımı yalnızca direksiyonun FFB efektlerini dönüş açısını vs ayarlamak için.

Doğancan

Hi, i just ordered a vd4 bundle but i also want a shifter. Which shifters are compatible with vd4 ? Can i just use a logitech shifter?

PXN'in discordunda bu soruyu siz mi sordunuz :D

Shifter düşünmüyorum fakat uygun fiyatlı atarsanız belki ileride alabilirim. Bu arada ağırlığı ne kadar, çok ağır mı?
Logitech'in shifterı hariç Herhangi bir shifter olur hocam fark etmez. Alacağınız zaman konu açarsınız bakarız 😄 Bu yukardaki full metal olduğu için bir tık ağır gelebilir.

Sanırım EUAS'ın sipariş verdiği VD6'lar geldi. Sitelerinden 24K'ya ilan girmişler.

Son düzenleme: