20-25 bin TL bütçede direksiyon seti önerisi

Bütçe
20.000-25.000 TL
VD4 için sormuştum, attığınızdan alacağım teşekkürler.
Rica ederim hocam. Hayırlı olsun.

Bu arada PXN'in discord kanalı aşağıda.
Herhangi bir sorunda supportlarını etiketleyerek soru sorabilirsiniz. Sabah saatlerinde cevaplıyorlar Beni de etiketleyip sorabilirsiniz. Geldiği zaman pedalların ve direksiyonun firmware güncellemesini yapmayın mevcut haliyle kullanın. Son güncelleme stabil değil. Stabil olan çıkınca bilgilendiririm.

Siparişi verdim, bunun kaç USB girişi oluyor? Teşekkürler tekrardan yardımlarınız için.

Siparişi verdim, bunun kaç USB girişi oluyor? Teşekkürler tekrardan yardımlarınız için.
Rica ederim hocam. 1 tane usb pedallarla motora bağlanıyor. 1 tanesi de motorla PC yi bağlıyor. Fotoğraf atayım soketlerini.

Rica ederim hocam. 1 tane usb pedallarla motora bağlanıyor. 1 tanesi de motorla PC yi bağlıyor. Fotoğraf atayım soketlerini.
Uğraşmanıza gerek yok hocam, USB çoklayıcı alacaktım fakat yetiyormuş.

Pc yazan yeri Pc'ye bağlıyorsunuz. Pedalları pedala. Vites alırsanız shifter slotuna. Dc yerine de adaptör. El freni vs soketi de var ekstradan.

Kablosu uzun mu peki?
1.5 m civarında

Farklı Type c kablo kullanırsınız isterseniz

PXN'in yeni Shifterından almak isteyen varsa Gelbura'nın elinde var mış. Talep olması halinde maliyetinden satışa koyacaklarmış.

Son düzenleme:
@AdvocateD Benim masamın altında bir çıkıntı var, sonrasında düz oluyor. Takarken herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Şu şekil kısa bir çıkıntı var:

Ve siz işiniz bittikten sonra direksiyon setini kaldırıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…