Emre Human

Üstün
Evet arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi Steam'den Bannerlord'u almak istiyorum. Fiyatı pahalı mı? Verilir mi? Bunu sormak
istedim. Oyunu modlu oynayacağım ve online RP girmeyi düşünüyorum. Ona göre cevaplarsanız sevinirim.

Zam durumu olur mu bilmiyorum ancak arada indirime giriyor, gerçi bu haliyle de fiyatını hak ediyor.

1500 saat garantili bence alınır. Özellikle Orta Çağ Avrupa haritası çok sarıyor. Atölye kısmı çok geniş. Ben Osmanlı modu çıkmasını bekliyorum. Warband Osmanlı modunu yapan ekip yapacaktı.

Fiyatini hak ediyor bence. Zaten modlu da modsuz da oynasaniz 100 saati net devirirsiniz. Warband oynadiniz mi? Oynamadiysaniz Warband'a bakip Bannerlord'a gecin bence.

1500 saat garantili bence alınır. Özellikle Orta Çağ Avrupa haritası çok sarıyor. Atölye kısmı çok geniş. Ben Osmanlı modu çıkmasını bekliyorum. Warband Osmanlı modunu yapan ekip yapacaktı.
1500 saat garanti ? Warband'ın grafik versiyonu gelişmiş hali. Üzülerek söylüyorum çok büyük bir potansiyeli harcamışlar. Gelişmiş bir diplomasi olsaydı oyunda eğer. ( Şu an var olmayan bir şey ) her şey harika olabilir ve o zaman 1500 saat garanti olurdu belki Co-op ile.

1500 saat garanti? Warband'ın grafik versiyonu gelişmiş hali. Üzülerek söylüyorum çok büyük bir potansiyeli harcamışlar. Gelişmiş bir diplomasi olsaydı oyunda eğer. ( şu an var olmayan bir şey ) her şey harika olabilir ve o zaman 1500 saat garanti olurdu belki Co-op ile.

Modlarla 1500 saat zaten. Diplomacy ve xorbeax gibi çok gelişmiş modları var.

Fiyatini hak ediyor bence. Zaten modlu da modsuz da oynasaniz 100 saati net devirirsiniz. Warband oynadiniz mi? Oynamadiysaniz Warband'a bakip Bannerlord'a gecin bence.

Xbox'tan Bannerlord'u oynuyorum şu anda. Manuel olayları çok sıkıntı olduğu için ve adamakıllı mod kuramadığım için alma kararı aldım. Warbanda baktım ama mekanik bakımından çok iyi olsa da ben biraz grafik sever olduğum için almak istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral ragnar sadakatini takdir ediyor.
IMG_0539.webp

İndirime girdiğinde güzel fiyata düşebiliyor. Gerek yok, ben beklemekle uğraşmayayım. Direkt alayım diyorsanız ve bu tarz oyunların hastasıysanız, size bu oyunu şiddetle tavsiye ederim.