200 Mbps için gerek yok. Cat5e teorikte 1000 Mbps destekliyor zaten. Daha uygun fiyata CAT6 varsa o da tercih edilebilir.CAT 6 veya CAT 8 daha iyi olmaz mı? Aralarındaki fark nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
CAT 6 al cunku daha saglam ve uzun omurlu olur.CAT 6 veya CAT 8 daha iyi olmaz mı? Aralarındaki fark nedir?
Minimum uzun götürecek kablo ne kadardır? Hocam dongle'dan sıkıldım artık. Fiber takılalı 8 ay oldu, faydalanamıyorum dongle'dan dolayı.
2
29422
Ziyaretçi
Herhangi bir elektrikçiye gidip istediğin boyda kablo alıp uç çaktırabilirsin. Biz öyle yaptık ve 750 Mbps internetimi böyle kullanıyorum.
BirForumcuKişi
Üstün
Vallahi bu ürünü aldım hocam, yorumları iyiydi. 200 Mbps internet kullanıyorum. 30 Mbps alıyorum dongle'dan.
Herhangi bir elektrikçiye gidip istediğin boyda kablo alıp uç çaktırabilirsin. Biz öyle yaptık ve 750 Mbps internetimi böyle kullanıyorum.
Amcam elektrikçi de uğraşasım yok hocam.
LoL'de mesela 35 ping alıyorum ping düşer mi?
Bu tur seyler icin internete gerek yok carsiya gitsen 50 tane elektrikci denk gelir aninda alirdin. Hatta pazarlikta yapardin.
Vallahi bu ürünü aldım hocam, yorumları iyiydi. 200 Mbps internet kullanıyorum. 30 Mbps alıyorum dongle'dan.
Alparow
Uzman
Vallahi bu ürünü aldım hocam, yorumları iyiydi. 200 Mbps internet kullanıyorum. 30 Mbps alıyorum Dongle'dan.
Ben denediğimde düşmemişti ancak sabit kalmıştı sizde durum farklı olabilir.
BirForumcuKişi
Üstün
Bu tur seyler icin internete gerek yok carsiya gitsen 50 tane elektrikci denk gelir aninda alirdin. Hatta pazarlikta yapardin.![]()
Amcam aşağıda elektrikçi hocam. En yakında da onun dükkanı var ama uğraşamayacağım. Akraba ile iş olmuyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
2
29422
Ziyaretçi
Alt tarafı bir kablo alacaktınız hocam yaAmcam aşağıda elektrikçi hocam. En yakında da onun dükkanı var ama uğraşamayacağım. Akraba ile iş olmuyor.
BirForumcuKişi
Üstün
Hocam ugrasamayacağım interneten geliyor işte şimdi para filan olmaz yamuk yapar o yüzden iyi böyle.
Neyse hayırli olsun. Kargo kutusu acmasi asiri zevkli hem. xD Ayrica akrabalarla ne is ne dost olunur. Şahsen hem anne hem baba tarafindan hic yuzun gulmedi.Amcam aşağıda elektrikçi hocam. En yakında da onun dükkanı var ama uğraşamayacağım. Akraba ile iş olmuyor.