Neyse hayırli olsun. Kargo kutusu acmasi aşırı zevkli hem. xD ayrica akrabalarla ne is ne dost olunur. Şahsen hem anne hem baba tarafindan hiç yuzun gulmedi. 😅🤣 Annem'inde gülmedi neyse. xD.

Öyle hocam bizim baba tarafı tabiri ricarisyle koca köyü kendi üstüne yapmış öyle diyeyim size.

Öyle hocam bizim baba tarafı tabiri ricarisyle koca köyü kendi üstüne yapmış öyle diyeyim size.
Benim Amcam kendisi benim buradan gitmem icin elinden geleni yapiyor ve kendisi her yeri kapatmis bizim yerimiz yok, her yer hisseli diyor. Bende dedim kafama gore ev yapayim o halde senim gibi gideyim istedigim bahceye sahip cikayim. Bozuldu. Mezara girecekler hala mal mülk calma pesinde sülükler.

Benim amcam kendisi benim buradan gitmem icin elinden geleni yapiyor ve kendisi her yeri kapatmis bizim yerimiz yok, her yer hisseli diyor. Bende dedim kafama gore ev yapayim o halde senim gibi gideyim istedigim bahceye sahip cikayim. Bozuldu. Mezara girecekler hala mal mülk calma pesinde sülükler.

Bu Türk ailesinin yapısında var baba tarafından kimsenin yüzü gülmüyor.

Bu Türk ailesinin yapısında var baba tarafından kimsenin yüzü gülmüyor.
Hahaha bence hep hazıra konma kaynaklı. Hazırcı sülükler yüzünden oluyor böyle. Zaten bulundugum şehir komple cikarci burada huy edinmis millet. Mesela örnek 20 milyon liraya arsa almak icin pazarlik yapan adam gelir senden çay ismarlamani ister veya sigara ister. Böyle garip bir beyin yapilari var. Şehir ismi söylemek istemiyorum. 😅🤣 Karadenizliyiz. xD