pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.785 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.061 Yer Bolu Dağı Tüneli 22 Şubat 2026 #11 BirForumcuKişi dedi: CAT 6 veya CAT 8 daha iyi olmaz mı? Aralarındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... 200 Mbps için gerek yok. Cat5e teorikte 1000 Mbps destekliyor zaten. Daha uygun fiyata CAT6 varsa o da tercih edilebilir.
BirForumcuKişi dedi: CAT 6 veya CAT 8 daha iyi olmaz mı? Aralarındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... 200 Mbps için gerek yok. Cat5e teorikte 1000 Mbps destekliyor zaten. Daha uygun fiyata CAT6 varsa o da tercih edilebilir.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.822 Çözümler 3 Beğeniler 1.611 22 Şubat 2026 #12 BirForumcuKişi dedi: CAT 6 veya CAT 8 daha iyi olmaz mı? Aralarındaki fark nedir? Minimum uzun götürecek kablo ne kadardır? Hocam dongle'dan sıkıldım artık. Fiber takılalı 8 ay oldu, faydalanamıyorum dongle'dan dolayı. Genişletmek için tıkla... CAT 6 al cunku daha saglam ve uzun omurlu olur.
BirForumcuKişi dedi: CAT 6 veya CAT 8 daha iyi olmaz mı? Aralarındaki fark nedir? Minimum uzun götürecek kablo ne kadardır? Hocam dongle'dan sıkıldım artık. Fiber takılalı 8 ay oldu, faydalanamıyorum dongle'dan dolayı. Genişletmek için tıkla... CAT 6 al cunku daha saglam ve uzun omurlu olur.
2 29422 Ziyaretçi 22 Şubat 2026 #13 Herhangi bir elektrikçiye gidip istediğin boyda kablo alıp uç çaktırabilirsin. Biz öyle yaptık ve 750 Mbps internetimi böyle kullanıyorum.
Herhangi bir elektrikçiye gidip istediğin boyda kablo alıp uç çaktırabilirsin. Biz öyle yaptık ve 750 Mbps internetimi böyle kullanıyorum.
KS KS BirForumcuKişi Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.475 Çözümler 6 Beğeniler 1.054 22 Şubat 2026 #14 ProfTech dedi: CAT 6 al cunku daha saglam ve uzun omurlu olur. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/obutech-20-metre-cat6-ethernet-internet-kablosu-p-HBV00001AG1M1?magaza=EFORSAN Vallahi bu ürünü aldım hocam, yorumları iyiydi. 200 Mbps internet kullanıyorum. 30 Mbps alıyorum dongle'dan. Silinen üye dedi: Herhangi bir elektrikçiye gidip istediğin boyda kablo alıp uç çaktırabilirsin. Biz öyle yaptık ve 750 Mbps internetimi böyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Amcam elektrikçi de uğraşasım yok hocam. LoL'de mesela 35 ping alıyorum ping düşer mi?
ProfTech dedi: CAT 6 al cunku daha saglam ve uzun omurlu olur. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/obutech-20-metre-cat6-ethernet-internet-kablosu-p-HBV00001AG1M1?magaza=EFORSAN Vallahi bu ürünü aldım hocam, yorumları iyiydi. 200 Mbps internet kullanıyorum. 30 Mbps alıyorum dongle'dan. Silinen üye dedi: Herhangi bir elektrikçiye gidip istediğin boyda kablo alıp uç çaktırabilirsin. Biz öyle yaptık ve 750 Mbps internetimi böyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Amcam elektrikçi de uğraşasım yok hocam. LoL'de mesela 35 ping alıyorum ping düşer mi?
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.822 Çözümler 3 Beğeniler 1.611 22 Şubat 2026 #15 BirForumcuKişi dedi: https://www.hepsiburada.com/obutech-20-metre-cat6-ethernet-internet-kablosu-p-HBV00001AG1M1?magaza=EFORSAN Vallahi bu ürünü aldım hocam, yorumları iyiydi. 200 Mbps internet kullanıyorum. 30 Mbps alıyorum dongle'dan. Amcam elektrikçi de uğraşasım yok hocam. LoL'de mesela 35 ping alıyorum ping düşer mi? Genişletmek için tıkla... Bu tur seyler icin internete gerek yok carsiya gitsen 50 tane elektrikci denk gelir aninda alirdin. Hatta pazarlikta yapardin.
BirForumcuKişi dedi: https://www.hepsiburada.com/obutech-20-metre-cat6-ethernet-internet-kablosu-p-HBV00001AG1M1?magaza=EFORSAN Vallahi bu ürünü aldım hocam, yorumları iyiydi. 200 Mbps internet kullanıyorum. 30 Mbps alıyorum dongle'dan. Amcam elektrikçi de uğraşasım yok hocam. LoL'de mesela 35 ping alıyorum ping düşer mi? Genişletmek için tıkla... Bu tur seyler icin internete gerek yok carsiya gitsen 50 tane elektrikci denk gelir aninda alirdin. Hatta pazarlikta yapardin.
Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 22 Şubat 2026 #16 BirForumcuKişi dedi: https://www.hepsiburada.com/obutech-20-metre-cat6-ethernet-internet-kablosu-p-HBV00001AG1M1?magaza=EFORSAN Vallahi bu ürünü aldım hocam, yorumları iyiydi. 200 Mbps internet kullanıyorum. 30 Mbps alıyorum Dongle'dan. Amcam elektrikçi de uğraşasım yok hocam. LoL'de mesela 35 ping alıyorum ping düşer mi? Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde düşmemişti ancak sabit kalmıştı sizde durum farklı olabilir.
BirForumcuKişi dedi: https://www.hepsiburada.com/obutech-20-metre-cat6-ethernet-internet-kablosu-p-HBV00001AG1M1?magaza=EFORSAN Vallahi bu ürünü aldım hocam, yorumları iyiydi. 200 Mbps internet kullanıyorum. 30 Mbps alıyorum Dongle'dan. Amcam elektrikçi de uğraşasım yok hocam. LoL'de mesela 35 ping alıyorum ping düşer mi? Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde düşmemişti ancak sabit kalmıştı sizde durum farklı olabilir.
KS KS BirForumcuKişi Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.475 Çözümler 6 Beğeniler 1.054 22 Şubat 2026 #17 ProfTech dedi: Bu tur seyler icin internete gerek yok carsiya gitsen 50 tane elektrikci denk gelir aninda alirdin. Hatta pazarlikta yapardin. Genişletmek için tıkla... Amcam aşağıda elektrikçi hocam. En yakında da onun dükkanı var ama uğraşamayacağım. Akraba ile iş olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2026
ProfTech dedi: Bu tur seyler icin internete gerek yok carsiya gitsen 50 tane elektrikci denk gelir aninda alirdin. Hatta pazarlikta yapardin. Genişletmek için tıkla... Amcam aşağıda elektrikçi hocam. En yakında da onun dükkanı var ama uğraşamayacağım. Akraba ile iş olmuyor.
2 29422 Ziyaretçi 22 Şubat 2026 #18 BirForumcuKişi dedi: Amcam aşağıda elektrikçi hocam. En yakında da onun dükkanı var ama uğraşamayacağım. Akraba ile iş olmuyor. Genişletmek için tıkla... Alt tarafı bir kablo alacaktınız hocam ya . Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2026
BirForumcuKişi dedi: Amcam aşağıda elektrikçi hocam. En yakında da onun dükkanı var ama uğraşamayacağım. Akraba ile iş olmuyor. Genişletmek için tıkla... Alt tarafı bir kablo alacaktınız hocam ya .
KS KS BirForumcuKişi Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.475 Çözümler 6 Beğeniler 1.054 22 Şubat 2026 #19 Silinen üye dedi: Alt tarafı bir kablo alacaktınız hocam ya . Genişletmek için tıkla... Hocam ugrasamayacağım interneten geliyor işte şimdi para filan olmaz yamuk yapar o yüzden iyi böyle.
Silinen üye dedi: Alt tarafı bir kablo alacaktınız hocam ya . Genişletmek için tıkla... Hocam ugrasamayacağım interneten geliyor işte şimdi para filan olmaz yamuk yapar o yüzden iyi böyle.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.822 Çözümler 3 Beğeniler 1.611 22 Şubat 2026 #20 BirForumcuKişi dedi: Amcam aşağıda elektrikçi hocam. En yakında da onun dükkanı var ama uğraşamayacağım. Akraba ile iş olmuyor. Genişletmek için tıkla... Neyse hayırli olsun. Kargo kutusu acmasi asiri zevkli hem. xD Ayrica akrabalarla ne is ne dost olunur. Şahsen hem anne hem baba tarafindan hic yuzun gulmedi. Anneminde gülmedi neyse. xD Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2026
BirForumcuKişi dedi: Amcam aşağıda elektrikçi hocam. En yakında da onun dükkanı var ama uğraşamayacağım. Akraba ile iş olmuyor. Genişletmek için tıkla... Neyse hayırli olsun. Kargo kutusu acmasi asiri zevkli hem. xD Ayrica akrabalarla ne is ne dost olunur. Şahsen hem anne hem baba tarafindan hic yuzun gulmedi. Anneminde gülmedi neyse. xD