Bütçe
₺200.000
@cancka, hayırlı olsun şimdiden.
Esenlikler dilerim.

Hocam anakartı sipariş edeceğim;

Burada sizin attığınız linkten biraz daha uygun fiyat olarak, güvenilir midir? Birde bunu önerdiniz tabii tekrar sormak mantıksız ama yani onca şeye para harcarken ana kart konusunda geri kalmıyoruz değil mi? Satın aldığım işlemciyi yukarıda belirtmiştim, bi konuda anakart geride kalıyor sisteme falan yazmışlar ancak sizin verdiğiniz anakart değil bahsettikleri, almadan bi tekrar emin olayım dedim 9800x3d işlemci aldım bu anakartta gayet yeterlidir değil mi her şey için, en az bi 5 sene falan bu toplama işlerine falan tekrardan girmek istemiyorum 😁?

@cancka, PttAVM'nin kargo süreci rezalet, son dönemde iyice gündeme getirdiler zaten.
Bu sebeple oradan tercih etmezdim.

R7 9800X3D, Force'yi zorlamaz bile.

@cancka, PttAVM'nin kargo süreci rezalet, son dönemde iyice gündeme getirdiler zaten.
Bu sebeple oradan tercih etmezdim.

R7 9800X3D, Force'yi zorlamaz bile.

Anladım hocam. Birde şunu fark ettim benim attığım pttavm de satılan wifi olmayan model.

Bu arada birden fazla bluetooth bağlanacak şekilde değil mi o anakart bluetooth versiyonu güncel?

@cancka, siz yine de kontrol edin her şeyi. Kart yeni çıkmadı sayılır artık.

Bluetooth modelini birkaç yerde baktım tam bulamadım ama chatgpt'ye sordum, 5.x versiyon herhangi bir bluetooth birden fazla cihazı destekliyor dedi ve sanırım bu anakartta 5 üzeri bir bluetooth var öyle görünüyor, bunları netleştirdikten sonra şimdi sipariş verdim.

Şimdi kasayı düşünüyorum, uzun yıllardır masaüstü kullanmadığım için şimdilerde görüyorum herkes böyle içi görünen akvaryum kasaları kullanıyor. Sizin verdiğiniz modelde gayet güzel sadece birkaç alternatif bakmak istiyorum dediğiniz şeyleri dikkate alarak, burada düşündüğüm tek durum masa oturumumla alakalı, kabloların geliş yönü falan.

IEM kulaklık kullanıyorum, kablolu, bana yetişeceği şekilde düşüneceğim; usb portları kasanın arkasında mı kalıyor acaba fotoğraflara bakınca hiçbir şey anlamadım her tarafı kapalı görünüyor fotoğraflarda. Birde beyaz renkli bir alternatifi olsaydı kasanın ne güzel olurdu.

EDIT: Ram'leride sipariş ettim https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html 2 tane 16Gb verdiğiniz modelden.

Son düzenleme:
@cancka,
Screenshot_20260210_181157_Chrome.webp

Portlar önden bakıldığında sağ üst tarafta kalıyor.
Daha önceden dediğim gibi; kasayı istediğiniz gibi seçebilirsiniz. Sistem sığsın ve no name olmasın yeterli.

@cancka,

Portlar önden bakıldığında sağ üst tarafta kalıyor.
Daha önceden dediğim gibi; kasayı istediğiniz gibi seçebilirsiniz. Sistem sığsın ve no name olmasın yeterli.

Kasa ve PSU'da sipariş ettim şimdi hocam emin olmak için soruyorum, önerdiğiniz sıvı soğutma şu değil mi? Buradan almamın sebebi taksit seçeneği bu arada, sanırsam biraz kazık normal piyasasına göre stok zaten hiçbir yerde yok burada buldum, satıcı güvenilir mi, alternatif bakmaya gerek var mı yoksa direk alıp geçeyim mi bunu?

PSU Rog olanı sipariş verdim, kasada sizin attığınızı fazla bakmak istemedim kafam karışıyor sonra.

Kasa ve PSU'da sipariş ettim şimdi hocam emin olmak için soruyorum, önerdiğiniz sıvı soğutma şu değil mi? Buradan almamın sebebi taksit seçeneği bu arada, sanırsam biraz kazık normal piyasasına göre stok zaten hiçbir yerde yok burada buldum, satıcı güvenilir mi, alternatif bakmaya gerek var mı yoksa direk alıp geçeyim mi bunu?

PSU Rog olanı sipariş verdim, kasada sizin attığınızı fazla bakmak istemedim kafam karışıyor sonra.

Benin attığım bunun "Pro" versiyonu. Buna o parayı vermeyin.
https://share.google/kFx4uDjZksudN66E8 Sinerji, kendi sitesinde 2.000 TL daha ucuza satıyor.
Axess'e 3 taksit diğer kartlara da makul bir vade farkı koyuyor.

Benin attığım bunun "Pro" versiyonu. Buna o parayı vermeyin.
https://share.google/kFx4uDjZksudN66E8 Sinerji, kendi sitesinde 2.000 TL daha ucuza satıyor.
Axess'e 3 taksit diğer kartlara da makul bir vade farkı koyuyor.

Bu son bıraktığınız link pro olanı mı hocam? Ben pro yazısı falan göremedim herhangi bir yerde benim attığım hepsiburada ile aynı gibi duruyor özellikleri ondan özellikle son kez soruyorum sipariş vermeden, son attığınız linktekini alıyorum?

Buradan.