Kamera çözünürlüğü daha fazla olan daha iyi bir telefondur demek gibiSuperonline'ın kullanıcısına yaşattığı erişim eziyeti artık bütün kullanıcılar tarafından hissedilebilecek düzeye geldi. Halen daha hissetmeyen kullanıcı kaldıysa gönül rahatlığıyla ucuz etin yahnisini yemeye devam edebilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Berker Faruk Akyürek
Çalışkan
1 ay önce TTNET aboneliği başlattım. 100 Mbit 700 TL X 18 ay taahhütlü.
Sabit 700 mü çünkü ilk ay 700 sonrasında fiyat artıyor sabitse yine de çok fazla ya 100Mbps için.
Kamera çözünürlüğü daha fazla olan daha iyi bir telefondur demek gibi![]()
Daha önce hiç böyle benzetme görmedim ama tam isabet hocam.
Berker Faruk Akyürek
Çalışkan
Kamera çözünürlüğü daha fazla olan daha iyi bir telefondur demek gibi![]()
Ya dediklerinize katılıyorum sadece kafam karışık eski kullanıcılar için geçerlimi bilmiyorum ama Türk Telekom da 1000MBPS 1450 TL bir arayıp sormak lazım bir de tarife değişirsek şimdi cayma bedeli o bu falan çıkıyor bilmiyorum yahu ne uğraştırıyorsunuz insanları verin direkt 1000MBPS'den herkese aynı fiyattan interneti işte
Oyun oynamayan, DNS nedir bilmeyen, peering nedir bilmeyen, en basitinden ip tabanlı güvenlik kamerası kullanmayan anlamaz diyorduk. Gelinen noktada göbeğini kaşırken Tiktok izleyemez olundu. Hatırlatmada fayda var 2.4G/5G ayrıma yapamayan cihazlar verildi. Bir hatırlatma daha; VPN kullanımı. Son bir şey daha GoodByeDPI için Superonline ayrımı var ki çalışsın diye.
Berker Faruk Akyürek
Çalışkan
Oyun oynamayan, DNS nedir bilmeyen, peering nedir bilmeyen, en basitinden IP tabanlı güvenlik kamerası kullanmayan anlamaz diyorduk. Gelinen noktada göbeğini kaşırken TikTok izleyemez olundu. Hatırlatmada fayda var 2.4G/5G ayrıma yapamayan cihazlar verildi. Bir hatırlatma daha; VPN kullanımı. Son bir şey daha GoodbyeDPI için Superonline ayrımı var ki çalışsın diye.
Neredeyse hiç online oyunlar oynamıyorum daha çok büyük oyunlar oynuyorum ha bir hastalığım var oda ayda yılda bir kere MT2 oynuyorum kafa sıfırlamak için onun haricinde çoğunlukla dizi olsun film olsun bayağı izlerim ve sadece telefondan izliyorum TV izleme gibi bir alışlanlığım yok dikkate aldığım konu şu yüksek GB indirirken internetin donmaması önemli sonuçta YouTube veya başka platformda takılıyorum ha bu arada kendimden bahsediyorum ama annemi de söyleyim kadın 7/24 Asphalt ve mobil Legends oynuyor son olarak şöyle özetleyim odamda modemden kaynaklı internet kopması yaşıyordum sebebi ise yatağımın bulunduğu tarafta evin kirişine denk geliyor o yüzden sinyal çok düşük oluyordu ve kopuyordu gittim dayanamadım router aldım takıntılıyım internetin donmasına falan
Biz senin sorun yaşamaman için diyoruz. Yoksa emin ol 1 Gbps için senden önce biz geçeriz Sansüronline'aYa dediklerinize katılıyorum sadece kafam karışık eski kullanıcılar için geçerlimi bilmiyorum ama Türk Telekom da 1000MBPS 1450 TL bir arayıp sormak lazım bir de tarife değişirsek şimdi cayma bedeli o bu falan çıkıyor bilmiyorum yahu ne uğraştırıyorsunuz insanları verin direkt 1000MBPS'den herkese aynı fiyattan interneti işte![]()
Dediğinde haklısın. Daha upload veremeyen elemanlardan ne beklenir?
Greens1903
Becerikli
Ben 10 yıl TTNET kullandım sonrasında fiyat yüzünden süper online geçtim birkaç yıl kullandım ama pişman oldum bir arıza olursa TTNET altyapısı kullanıyor ve onlara çözmesi için talep yolluyor vs haftalarca aylarca bekliyorsun son 10 yıldır yine TTNET kullanıyorum internette bence TTNET harici sıkıntılı oluyor.
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı