Sorunsuz kullanıyorum, ilk adresimde 8 ay, şuan bulunduğum adreste 5 aydır kullanıyorum.
Hiç mi kesinti yaşamadınız bu süreçte? Bana kurulum için gelen ekip bu bölgede çok sıkıntı yaşadıklarını müşterilerden şikayet aldıklarını çözeceklerini söylediler ama hala aynı sorun devam ediyor.

Hiç mi kesinti yaşamadınız bu süreçte? Bana kurulum için gelen ekip bu bölgede çok bu konuda sıkıntı yaşadıklarını müşterilerden şikayet aldıklarını çözeceklerini söylediler ama hala aynı sorun devam ediyor.

İnan hiç yaşamadım, zaten çok merkezi bir yerindeyim İstanbul'un, olsa şaşırırdım.

Fakat bir keresinde reset sonrası IP alamama problemi yaşadı TurkNet, devasa bir problemdi. Arkadan iğneyle yaptığımız tam reset sonrası cihaz IP alamadı. Tam 4 gün internetsiz kaldık. Hani resetlemesem o an başıma gelmezdi de, tabii bunu genel bir bağlantı problemi olarak söyleyemem.

Onun dışında bir bağlantı problemim olmadı.

İnan hiç yaşamadım, zaten çok merkezi bir yerindeyim İstanbul'un olsa şaşırırdım.

Fakat bir keresinde reset sonrası IP alamama problemi yaşadı TurkNet, devasa bir problemdi. Arkadan iğneyle yaptığımız tam reset sonrası cihaz IP alamadı. Tam 4 gün internetsiz kaldık. Hani resetlemesem o an başıma gelmezdi de, tabii bunu genel bir bağlantı problemi olarak söyleyemem.

Onun dışında bir bağlantı problemim olmadı.
Teşekkürler hocam. Ben geçici olarak Turknet hattı dondurup SOL üzerinden 1Gbps almak durumunda kaldım çünkü sürekli kesilen internete para vermeninde anlamı yok. Açıkçası ne zaman çözülecek onuda bilmiyorum geldiği için sevinmiştik ama hevesimiz kursakta kaldı. :/

Arkadaşlar bir anda 1000/50 vermeye başladı TurkNet:

Eki Görüntüle 211472

Bu daha bir iki gün önce yoktu ve burada TurkNet altyapısı yok. İşe yarar mı bu olay? Şu an Superonline gigabitteyim.

@Liguori

Ben bugün geçiş tamamladım 4800 TL cayma kabul ederek çünkü Telekom rezillik demek çok net.

Screenshot_489.webp

75 80 Ping alırken şimdi

50 55 arası alıyorum almanya server.

Alt yapı Aynı telekom ama neden turknet bu kadar fark var anlamadım ?

Son düzenleme:
Selam.

Bende yıllardır Superonline kullanıcısıyım. Çünkü sadece kendisine ait altyapı var. Birkaç ay önce TTNET altyapısı da geldi ve 1000/50 veriyorlar ama fiyatları çok daha yüksek. Ben 1000/50 Superonline kullanırken 600 TL ücret veriyordum.

Şimdi Superonline sözleşmem biteceği için paketlere bakarken dikkatimi yeni paketler çekti ve 1000/1000 simetrik internet ve Wi-Fi 7 Pro modem dahil pakete geçiş sağladım. Aylık 2500 TL.
Tam 1 haftadır kullanıyorum ve rezalet bir biçimde internet. Sürekli ping değerim 3000 gibi rakamlara çıkıp iniyor, internet kopuyor ve 2-3 dakika gelmiyor. 1 haftadır 10 kere arıza kaydı yapıldı.

Konu sahibi arkadaşın attığı TurkNet kampanyasına bende bakmak istedim ve 1000/50 TTNET altyapısı ile veriyorlar. Değer mi bilmiyorum ama özgür bir modem ve internet için değer diye düşünüyorum.

1766018018281.webp

TT altyapısında veriyor, binanıza TT yeni mi geldi. Ben de SOL kullanıyorum. Demek ki SOL ile de anlaşmaları var. Binaya TT yeni geldi. Turknet sitesinde 1000/50 alabildiğimi görünce, TT'den daha ekonomik diye başvurdum. Henüz kurulum için arayan olmadı.

SOL gigabiti daha ekonomik değil mi zaten. Benim binada SOL var ama kablonet altyapısıyla olduğu için MAX. 100 Mbps veriyor. TT yeni geldi. Gigabit yoktu.

İnanır mısın, şu an hâlâ heyecanlıyım.
3 gün önce başvuru yapmıştım, bugün bağlantı tamamlandı. Kendi modemimi kullanıyorum ya, sadece modemin arayüzüne girip kullanıcı adı–şifreyi güncelledim, başka hiçbir şey yapmadım.

Ama sonuç… inanılmaz.
70–80’lerde gezen pingler bir anda 50’lere düştü. Kulağa küçük bir fark gibi geliyor ama yaşayan bilir, hissiyat bambaşka. Her şey daha akıcı, daha tepkisel. O “bir gariplik var” hissi tamamen kayboldu.

En güzeli de şu:
Sorunun benden kaynaklanmadığını görmek. Demek ki altyapı düzgün olunca internet gerçekten böyle oluyormuş. Kendi modemini kullanmanın farkı da burada ortaya çıkıyor, kontrol tamamen sende oluyor.

O kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Cidden abartmıyorum, heyecandan uyku tutmadı desem yeridir. Sürekli test yapıyorum, bir daha bakıyorum, hâlâ düşük mü diye kontrol ediyorum 😄

Bazen böyle küçük görünen şeyler insanın bütün keyfini yerine getiriyor. Şu an tam olarak onu yaşıyorum.

İnanır mısın, şu an hâlâ heyecanlıyım.
3 gün önce başvuru yapmıştım, bugün bağlantı tamamlandı. Kendi modemimi kullanıyorum ya, sadece modemin arayüzüne girip kullanıcı adı–şifreyi güncelledim, başka hiçbir şey yapmadım.

Ama sonuç… inanılmaz.
70–80’lerde gezen pingler bir anda 50’lere düştü. Kulağa küçük bir fark gibi geliyor ama yaşayan bilir, hissiyat bambaşka. Her şey daha akıcı, daha tepkisel. O “bir gariplik var” hissi tamamen kayboldu.

En güzeli de şu:
Sorunun benden kaynaklanmadığını görmek. Demek ki altyapı düzgün olunca internet gerçekten böyle oluyormuş. Kendi modemini kullanmanın farkı da burada ortaya çıkıyor, kontrol tamamen sende oluyor.

O kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Cidden abartmıyorum, heyecandan uyku tutmadı desem yeridir. Sürekli test yapıyorum, bir daha bakıyorum, hâlâ düşük mü diye kontrol ediyorum 😄

Bazen böyle küçük görünen şeyler insanın bütün keyfini yerine getiriyor. Şu an tam olarak onu yaşıyorum.
Harika. Buffer Bloat da yaptınız mı ?

Harika. Buffer Bloat da yaptınız mı ?

Onu anlamadım için yapamadım link atarmısın lütfen. kontrol ederim.
Bu arada wifi 7 modemim ile yapıyorum. tüm testleri.
Turknet eski telekom modem saklayın dediler.

Sanırsam bu demi
Screenshot_493.webp

A iyi demek sanırsam bu Wifi 7 ile yaptırım test