Bütçe
2000-2500 TL

İlkay Demir

Uzman
Herkese selam arkadaşlar,

Kablosuz oyuncu faresi arıyorum. Küçük olmayıp elime tam oturmasını tercih ederim. (Sanırım palm tutuş deniliyor.)

Ortalama 2000-2500 lira bütçem var ama bir miktar daha çıkıp "şunu almalısın" derseniz o önerilere de açığım.

Kendim bakayım dedim ama ortalık çok karıştı; MCHOSE L7 Ultra, MCHOSE A5 Ultra, Ajazz AJ159 Pro ve Throne Ratio Reflex derken kafam cidden çok karıştı.

Dediğim gibi bu fiyat bandında önerilerinize açığım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
A9 Plus fakat stok yenilenmesini beklerseniz A9 Pro alın derim. Bütçeniz çıkarsa Scyrox V6.

ATK QC sorunlu ve MCU olarak iyi degil, malzeme kaliteside rakiplerinden kotu. Scyrox ise malzeme kalitesi olarak ortalama, skatesleri ise vasat. Daha iyi alternatifler var. Butce 3000 oluyorsa RAWM ES21 Pro en iyi secenek, 2500 bandinda ise MCHOSE A5 Ultra alinmali.

Genel anlamda herkes rawn ES21 Pro önermiş. Sanırım herkesin bir bildiği vardır.
Peki sizce SteelSeries Rival 3 Kablolu'dan bu fareye geçersem gözle görülür bir fark olacak mıdır yoksa boş yere masraf mı yapıyorum?

Genel anlamda herkes rawn ES21 Pro önermiş. Sanırım herkesin bir bildiği vardır.
Peki sizce SteelSeries Rival 3 Kablolu'dan bu fareye geçersem gözle görülür bir fark olacak mıdır yoksa boş yere masraf mı yapıyorum?

Fark olur elbet, donanim olarak cok ustun bu mouselar. Kablosuzunda ozgurlugu var tabii.