Bütçe
2000
Swar kodu ile alabilirsin.
Bu fareyi öneren çok oldu yalnız elime uyar mı o konuda tereddütlüyüm dediğim gibi Rival 3 kullanmaktayım şu an alışma konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım bir de pili ne kadar dayanır.

Ağırlık dağılımı konusunda kötü biraz.
Ağırlık dağılımının daha çok arkaya (Kablosuz şarj, büyük pil vb.) verildiğini söyleyen inceleme kanalları var.

Bir süre sonra bileği ağrıtabiliyormuş hatta.
Ağırlık dağılımının arkaya olması normal. Genelde daha çok ortada olur da, biraz arkada olması da sorun çıkartmaz.

Bileği ağrıtma olayını ilk defa sizden duydum. Öyle bir problem yaşayan da duymadım açıkçası.

Hocam pili ne kadar süre dayanır ayrıca bunun bağlantısı vs. nasıl oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağırlık dağılımının arkaya olması normal. Genelde daha çok ortada olur da, biraz arkada olması da sorun çıkartmaz.

Bileği ağrıtma olayını ilk defa sizden duydum. Öyle bir problem yaşayan da duymadım açıkçası.
Hocam bir tane Reddit incelemesinde bir kullanıcının yaşadığını gördüm ama sayfaları bayağı gezmiştim, bulamadım şimdi.

Ayrıca Swarcow kanalı karıştırmıyorsam bahsediyordu aynı problemden, kanalı karıştırıyor olabilirim.

Ayrıca genelde inceleme kanalları ağırlık dağılımına önem verip bayağı da karşılaştırma yapıyorlar.

Burada da söylenmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir tane Reddit incelemesinde bir kullanıcının yaşadığını gördüm ama sayfaları bayağı gezmiştim, bulamadım şimdi.

Ayrıca swarcow kanalı karıştırmıyorsam bahsediyordu aynı problemden, kanalı karıştırıyor olabilirim.

Ayrıca genelde inceleme kanalları ağırlık dağılımına önem verip bayağı da karşılaştırma yapıyorlar.

Burada da söylenmiş.

Hocam peki AJ159 Pro almak mantıklı mı bütçe düşürüp?

Ayrıca Swarcow kanalı karıştırmıyorsam bahsediyordu aynı problemden, kanalı karıştırıyor olabilirim.

Burada da söylenmiş.

Alışma meselesi tamamen. Dediğim gibi bir sorun yaratmaz, ön/orta ağırlık dağılımına sahip fareden arka ağırlık dağılımına sahip fareye geçen biri veyahut tam tersi de olabilir yerleri de değişik olabilir örnek verdim, tuhaf hissedebilir. Swarcow da tam olarak bundan bahsetmiş.