2000 TL'ye oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
2000Tl

KaanK

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, 2000 TL bütçem var ve kablosuz bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Bassları iyi olan, ses kalitesi yüksek, rahat ve uzun süre kullanabileceğim bir ürün arıyorum. Şu anda aklımda 2. el olarak ASUS ROG Strix Go 2.4 ve Logitech G533 var. İkinci el veya sıfır olması farketmez. Ayrıca, sizin önerilerinizi de duymak isterim.

İzninizle takipteyim benim de arayışım var. İkinci el 2500TL civarlarına G733'ler var sanırım en mantıklısı o oluyor çünkü bu rakamlara kablosuz kulaklık önerilmiyordu hiçbir yerde.

İfadeler: xwa
İzninizle takipteyim benim de arayışım var. İkinci el 2500TL civarlarına G733'ler var sanırım en mantıklısı o oluyor çünkü bu rakamlara kablosuz kulaklık önerilmiyordu hiçbir yerde.

2000 TL civarına da ASUS ROG STRIX 2.4 GO ve Logitech G533'ler var isterseniz ona da bir bakın derim. Şu an G733 için sarı siteye baktım piyasası 3-3.5-4 lira civarı haberiniz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artmış o zaman ben 2500 civarına buluyordum geçen ay.
Benim size önerim Logitech G533 almanız olacak. Eğer ASUS ROG Strix Go almazsam veya başka kimse öneri yapmazsa, o zaman Logitech G533'ü almayı düşünüyorum çünkü bana güzel geldi. Uygulama desteği olması, kumaş padleri, değiştirilebilir bataryası gibi özellikleri var. Tek eksisi micro USB ile şarj olması. Bunu sonradan telefoncu gibi yerlerde değiştirebilirmiyim, bilmiyorum, ama eğer böyle bir şey mümkünse çok güzel olur.

Artmış o zaman ben 2500 civarına buluyordum geçen ay.
Hocam maalesef bir öneri gelmedi

Son düzenleme:
g533 ün ses düzeyi daha düşüktü sanırım. O yüzden tercih etmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…