Merhaba, aracım 2019 model Honda Civic 1.6. Şu an 81.000 km'de ve 83.000 km'de rutin bakıma girmesi gerekiyor. Bakım fiyatını öğrenmek için Honda Cem Plaza'yı aradım ve rutin bakım için 14.000₺ gibi bir fiyat verdiler. Sizce bu bakımı dışarıda yaptırmak mantıklı mı?
Detaylar
Kim cevapladı?TrexMobile
Başarılı
Hocam bakım fiyatları almış başını gidiyor yetkili serviste bakım yaptırmak ciddi masraflar gerçekten. Aracının garantisi devam ediyor ise yetkili servisten şaşma derim fakat garantisi bittiyse birebir aynı malzemeleri kullanmanız kaydıyla dışarıda bakım yaptırmanın herhangi bir sıkıntısı yok.
Zaten bakım aralıkları epey kısa, yakıt dersen LPG olmadığı için sıkıntı.Hocam bakım fiyatları almış başını gidiyor yetkili serviste bakım yaptırmak ciddi masraflar gerçekten. Aracının garantisi devam ediyor ise yetkili servisten şaşma derim fakat garantisi bittiyse birebir aynı malzemeleri kullanmanız kaydıyla dışarıda bakım yaptırmanın herhangi bir sıkıntısı yok.
Valla Hyundai Accent'im vardı 100 km'de 2L yağ eksiltiyordu, açık yağ kullanıp devam ediyordum
TrexMobile
Başarılı
Aynen öyle LPG olmayan atmosferik japon arabasına binmek yakıt masrafı anlamında ciddi zulümZaten bakım aralıkları epey kısa, yakıt dersen LPG olmadığı için sıkıntı.dur bakalım bu işin sonu nereye varacak.
LPG'ye gönlüm el vermiyor. Onun için bunu satıp 1.5T veya 1.6 Dizel alacağım.
TrexMobile
Başarılı
Sen en iyisi 1.6i DTEC devam gibi gözüküyorLPG'ye gönlüm el vermiyor. Onun için bunu satıp 1.5T veya 1.6 Dizel alacağım.
- Makaleler
- 1
İşçiliği de ekleyince güzel öperler.
Balata, yağ ve filtre değişimi için bu miktar fazla değil mi?
Keske balata olsa, sadece yag ve filtre grubu.İşçiliği de ekleyince güzel öperler.
- Makaleler
- 1
Güzel öpüyorlar dedim ama lafımı geri alıyorum, öyle böyle değil koltuğa yatırıp şap şup yalaya yalaya öpüyorlar.
Yağ ve filtreye o para ne? Resmen cep telefonu parası.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bence serviste yaptirman mantikli ancak cok fiyat bicerse yaptirma.
Bence 14 bin fazla degil. Bir de disarfiya fiyat sorun. Farkli servislere fiyat sorun.
Bence 14 bin fazla degil. Bir de disarfiya fiyat sorun. Farkli servislere fiyat sorun.