Selam gencler. Alti ustu bir program yuklemek icin kod yazildi mi? 😏
Selam genç, donunuzun rengine kadar telemetri vermeden istenen program tek tıkla indirildi mi :cool:

1704967637640.webp

Selam genç, donunuzun rengine kadar telemetri vermeden istenen program tek tıkla indirildi mi :cool:

Hayatim o kadar yogun ki telemetri verisi vermemek icin Linux kuracak kadar bos vaktim yok. Sizin vardir, saygi duyarim. Ama benim yok.

Ben tek tikla oyun indirip oynamak istiyorum, en basitinden exe calistirmak icin ayri program kuracak kadar issiz degilim ne yazik ki. Linux'un Windows'la karsilastirildigi zaman destek gormeyen uvey evlat oldugu acikca ortada. Linux kurup sanal mucadele verecek kadar bos zamanim yok.

Ben tek tikla oyun indirip oynamak istiyorum, en basitinden exe calistirmak icin ayri program kuracak kadar issiz degilim ne yazik ki.
İşsizlikle alakası uzaktan yakından yok. Windows'un o özelleştirilememesinden, yavaşlığından sıkılan birisi için Linux cennet. Birazcık uğraş istiyor sadece.

Hayatim o kadar yogun ki telemetri verisi vermemek icin Linux kuracak kadar bos vaktim yok. Sizin vardir, saygi duyarim. Ama benim yok.
Benim de yok ki, programlarımın hepsi (oyunlar dahil) burada daha hızlı çalışıyor ve sistemimi istediğim gibi yönetebiliyorum.
Ben tek tikla oyun indirip oynamak istiyorum, en basitinden exe calistirmak icin ayri program kuracak kadar issiz degilim ne yazik ki. Linux'un Windows'la karsilastirildigi zaman destek gormeyen uvey evlat oldugu acikca ortada. Linux kurup sanal mucadele verecek kadar bos zamanim yok.
Windows serverlerinin dahi Linux kullandığını bilmeyen yazar beyanı. Steam Deck çabuk unutuluyor.