Makaleler
1
Sıkıntı bende mi bilmiyorum ama bildigim bir şey var oda eskiden birçok şey sararken şu an sıkıcı, boş veya öylesine geçmesi. 2017-2020 yıllarında oyunların en iyi oldugu dönemilerde saatlerde bıkmadan oynarken şu an karşımda en iyi sistem olsa bile hevesimin olmaması sıktı.

2021 10. sınıftayken ortamın kaliteli herkes olmasa da çoğu insanlrla iyi geçirdiğim mükemmel yıldı. 2022 yaz ayı okul kapandiktan sonra bende bu sıkıntı başladı. 11. sinif hiç sarmadi zaten. Depremden sonra da herkes bir yere dağıldığı içinde bende tek kaldım 🫤 Baska bir okulda oldugum icinde eski arkadasim yok. Su an okul hiç iyi gitmiyor, birkac ay sonra ÖSYM var. Bunca sıkıntının arasindan bir de bunu nasıl halledeyim?

Aslında güzel olmasının sebebi küçük olmamızdan kaynaklı. Zamanın geçtiğini anlamasakta hepimiz büyüdük. Geçmişi özlemek, o günlere hasretle bakmak, ileride keşke şunu yapsaydım/yapmasaydım dememek için anı yaşamalıyız böylelikle en azından keşkelerimiz olmaz. Geçmişe düşündüğümüzde ilk önce karnımızda kelebekler uçuşur sonrasında garip bir ağrı girer gerisini de anlatmama gerek yok bence.

Çoğu kişiye eski zamanlar güzel geliyor, aslında öyle değil :(

Sadece biz olgunlaştık, hayatın içine girdik, tonla stresi yüklendik.

Benim mesela, 4 ay sonra sınavım var. Eşekler gibi ders çalışıyorum. Öğleyin bir Assetto Corsa atayım diyorum, pistteyken bile insan ders mi düşünür arkadaş? Kemiriyorum abi kendimi. Sadece pembe hayatımız karanlıklaştı. Pandemi dönemimizde çoğumuz lise 1-2'deydi. Sınav yoktu, iş yoktu. Ailecek beraberdik çoğumuz. Dersleri ekiyorduk, yeni arkadaşlarımız vardı. Oyunlar güzeldi, oyunlar keyifliydi, kaygı yoktu. Şimdiyse kaygıdan bol hiçbir şey yok. Ve ne yaparsak yapalım, o kaygı asla ve asla bitmeyecek. Bugün üniversite sınavı kaygısı var, yarın iş bulma kaygısı var, sonra aile, sonra geçim...

Bunun tek çözümü stresle baş edebilmek, yoksa cehennem gibi bir hayat beni bekliyor.

Son düzenleme:
Tabii herkesin çok sevdiği bir yıl vardır. Aslında o yıllarda güzeldi, çok güzel bir tabletim olmuştu. Zaten ilk tabletim 2014 yılında oldu, ama o tam bir facia olarak aklımda kaldı. Kutusundan bolca hediyeler, ve farklı şeyler çıkmıştı ama tablet tam 90 model Şahin gibiydi.

Son düzenleme: