BFChickenGamers peki? En sevdiğim Minecraft YouTuber'ıydı ya, bilen çıkar mı acaba?
O yıllar harikaydı.
Ben Minecraft çok sevmezdim. Sadece kuzenlerim ve arkadaşlarımla oynardım. Video olarak da Batuhan Çelik'Ti yanlış hatırlamıyorsam, onu izlerdim.
Bilgisayarım tüplüydü benim. S4'ü vardı annemin ondan APK kurup oynardım ben.Hamachi ile sunucu açmaya çalışırdık ama açamazdık. Sadece birbirimizin evlerine gidince oynardık. LAN sağ olsun. Çok güzel yıllardı hocam.
Bilgisayarım tüplüydü benim. S4'ü vardı annemin ondan APK kurup oynardım ben.
Hocam babamın eve getirdiği bilgisayarı hatırlıyorum. Hala bodrumda duruyor. Half-Life, GTA San Andreas ve Vice City oynardım. Evimde internet bile yoktu. Sistem neydi hatırlamıyorum. Eniştemle birlikte almışlardı. Ayrıca atarimi yanlışlıkla kırıp içindeki pile benzer şeyleri oyuncağıma pil diye takmaya çalıştığımı hatırlıyorum.Bizim daha kullanığımız i5 1. nesil laptopumuzla oynardık hocam, arkadaşlarımda HP vardı. Ama bizim bilgisayar o dönemin en iyi bilgisayarıydı.
Hocam babamın eve getirdiği bilgisayarı hatırlıyorum. Hala bodrumda duruyor. Half-Life, GTA San Andreas ve Vice City oynardım. Evimde internet bile yoktu. Sistem neydi hatırlamıyorum. Eniştemle birlikte almışlardı. Ayrıca atarimi yanlışlıkla kırıp içindeki pile benzer şeyleri oyuncağıma pil diye takmaya çalıştığımı hatırlıyorum.
2020'den sonrası güzel değildi bence
Hele o 2016 2017 yıllarına hep geri dönmek istemişimdir.
Yanlışlıkla güzel de yazmışım hocam düzelttim