Ben Minecraft çok sevmezdim. Sadece kuzenlerim ve arkadaşlarımla oynardım. Video olarak da Batuhan Çelik'ti yanlış hatırlamıyorsam, onu izlerdim.

Ben Minecraft çok sevmezdim. Sadece kuzenlerim ve arkadaşlarımla oynardım. Video olarak da Batuhan Çelik'Ti yanlış hatırlamıyorsam, onu izlerdim.

Hamachi ile sunucu açmaya çalışırdık ama açamazdık. Sadece birbirimizin evlerine gidince oynardık. LAN sağ olsun. Çok güzel yıllardı hocam.

Bizim daha kullanığımız i5 1. nesil laptopumuzla oynardık hocam, arkadaşlarımda HP vardı. Ama bizim bilgisayar o dönemin en iyi bilgisayarıydı.
Hocam babamın eve getirdiği bilgisayarı hatırlıyorum. Hala bodrumda duruyor. Half-Life, GTA San Andreas ve Vice City oynardım. Evimde internet bile yoktu. Sistem neydi hatırlamıyorum. Eniştemle birlikte almışlardı. Ayrıca atarimi yanlışlıkla kırıp içindeki pile benzer şeyleri oyuncağıma pil diye takmaya çalıştığımı hatırlıyorum.

Hocam babamın eve getirdiği bilgisayarı hatırlıyorum. Hala bodrumda duruyor. Half-Life, GTA San Andreas ve Vice City oynardım. Evimde internet bile yoktu. Sistem neydi hatırlamıyorum. Eniştemle birlikte almışlardı. Ayrıca atarimi yanlışlıkla kırıp içindeki pile benzer şeyleri oyuncağıma pil diye takmaya çalıştığımı hatırlıyorum.

Geçmiş olsun hocam, bende eski laptopumuzu parçalayıp sadece fanını almıştım, sonra o laptopa ne oldu bilmiyorum. Ama zaten ekranı kırıktı deyip üzülmemeye çalışıyorum. Ayrıca bizim de bir tüplü bilgisayarımız var ve şu anda kaldırılmış vaziyette dolabımızın üstünde duruyor. Taş gibi sağlam. Sadece Pentium 4 olduğunu biliyorum, bir de XP kurulu olduğunu.

2020'den sonrası güzel değildi bence

Hele o 2016 2017 yıllarına hep geri dönmek istemişimdir.