Bende alııntıyı düzelttim hocam.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
2023'ten öncesi derken? 2020 en berbat yıllardan biriydi. Karantinayı ne çabuk unuttunuz?
O zamalar okul yokken oyunlar aşırı sanıyordu. Tabii evde kalmanin sıkıntısı kötüydü.
O zamalar okul yokken oyunlar aşırı sanıyordu. Tabii evde kalmanin sıkıntısı kötüydü.
Canlı dersten hiç verim alamıyorduk. Bunun sıkıntısını daha çekiyorum hocam.
FloridaBoy
Yetkin
- Makaleler
- 1
O yıl ben doğdum o yüzdendir.
Sıkıntı bende mi bilmiyorum ama bildigim bir şey var oda eskiden birçok şey sararken şu an sıkıcı, boş veya öylesine geçmesi. 2017-2020 yıllarında oyunların en iyi oldugu dönemilerde saatlerde bıkmadan oynarken şu an karşımda en iyi sistem olsa bile hevesimin olmaması sıktı.
2021 10. sınıftayken ortamın kaliteli herkes olmasa da çoğu insanlrla iyi geçirdiğim mükemmel yıldı. 2022 yaz ayı okul kapandiktan sonra bende bu sıkıntı başladı. 11. sinif hiç sarmadi zaten. Depremden sonra da herkes bir yere dağıldığı içinde bende tek kaldımbaska bir okulda oldugum icinde eski arkadasim yok. Su an okul hiç iyi gitmiyor, birkac ay sonra ÖSYM var. Bunca sıkıntının arasindan bir de bunu nasıl halledeyim?
Bence pandemi bittikten sona bende de olmaya başladı 2021'den sonra doğru dürüst günyüzü görmedim şahsen.
Aynı düşüncedeyiz karantina dönemi mükemmeldi.
Dünya her zaman berbattı,2015'te 2013'te 90'larda 2000'lerde,bana göre dünya her zaman berbat bir yerdi.
İnsan o dönemlerden uzun bir süre geçtikten sonra çoğunlukla o dönemde yaşadığı iyi anılar aklında kalır.
Bundan 15 20 yıl sonra insanlar 2020'lerin nostaljisini yapacak.
Benim görüşüm böyle efenim.
İnsan o dönemlerden uzun bir süre geçtikten sonra çoğunlukla o dönemde yaşadığı iyi anılar aklında kalır.
Bundan 15 20 yıl sonra insanlar 2020'lerin nostaljisini yapacak.
Benim görüşüm böyle efenim.
- Makaleler
- 1
Bence pandemi bittikten sona bende de olmaya başladı 2021'den sonra doğru dürüst günyüzü görmedim şahsen.
Dediklerim konusunda yalniz olmadigima sevindim.
"Mükemmel" demek abartı olur, gideri vardı.
Önümüzdeki yıllar çok daha kötü şeyler yaşarsak o yıllarda da şu anki zamanımız mükemmel olacaktı ama şu an yaşadığımız zamana mükemmel diyemiyoruz.
Peki şu anki zamanımız mükemmel mi değil mi?
Önümüzdeki yıllar çok daha kötü şeyler yaşarsak o yıllarda da şu anki zamanımız mükemmel olacaktı ama şu an yaşadığımız zamana mükemmel diyemiyoruz.
Peki şu anki zamanımız mükemmel mi değil mi?